x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Efikasnost, preglednost i pouzdanost TEMA NEDELJE

Efikasnost, preglednost i pouzdanost

Bell & Ross je plod saradnje dvojice talentovanih časovničara i izumitelja, Bruna Belamiša i Karlosa A. Rosilja, koji su ga stvorili početkom devedesetih godina prošlog veka.

OBJAVLJENO: 02.12.2016

» Podeli na Facebooku


Kad se dvojica mladih časovničara i izumitelja slože, stvarno se sve može. Nije floskula, a u istoriji časovničarstva bilo je više orimera uspešnih saradnji kao što je voa Bruna Belamiša i Karlosa A. Rosilja.

Oni su početkom devedesetih godina prošlog veka ni iz čega stvorili vrhunski časovničarski brend, Bell & Ross. Da budemo sasvim precizni, 1993. je ovaj dvojac odlučio da pod motom efikasnosti, preglednosti i pouzdanosti stvori novi časovničarski brend.

Saradnja sa Sinnom

Zanimljivo je što su mladi časovničari, koji su šegrtovali u uspešnom časovničarskom brendu Sinn i odatle otišli da bi se osamostalili, prvu podršku dobili baš od njih. Upravo je Sinn izrađivao satove po zamisli Belamiša i Rosilja.

A oni su u početku zamislili brend koji će postati slavan po efikasnim hronografima. Munjevitom brzinom njihove hronografe su prepoznali NATO i američke vazdušne snage, kao i francuska bezbednosna služba. Na krilima takvih uspeha vrlo brzo je nastao Hydromax, izuzetno pouzdan sat, s neverovatnom vodootpornošću od čak jedanaest hiljada metara.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 19, godina IX, leto 2016.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.