x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Džejms Bond i Seamaster TEMA NEDELJE

Džejms Bond i Seamaster

U čast pedesetogodišnjice prikazivanja filmova o najpoznatijem tajnom agentu na svetu, Omega ove godine predstavlja posebno izdanje Seamaster 300 m Limited Edition – James Bond 50th Anniversary

OBJAVLJENO: 21.11.2012

» Podeli na Facebooku


piše: Nataša Jonjić

Do kraja ove godine obožavatelji serijala o najpoznatijem tajnom agentu na svetu moći će da uživaju u dvadeset trećem filmu, pod nazivom Skyfall, u kome će Bonda, Džejmsa Bonda, ponovo otelotvoriti Danijel Krejg.

Žensko i muško kućište
Pošto će ovo biti pedeseta godina otkad se prikazuju filmovi o Džejmsu Bondu, i Omega je odlučila to da obeleži, posebnom serijom Bondovog časovnika, ljubiteljima satova dobro poznatog pod imenom Omega Seamaster. Inače, za one koji ne znaju, recimo da britanski špijun nosi Omegine satove u svim filmovima još od hita Golden Eye iz 1995. godine. Ograničeno izdanje Omega Seamaster James Bond 50th Anniversary stiže u ženskom i muškom kućištu, odnosno s prečnicima od 36,25 mm i 41 mm. Ženska verzija će biti napravljena u samo 3007, a  muška u  11.007 primeraka.

Monogram 007
Kućišta su napravljena od nerđajućeg čelika i imaju crni keramički jednosmerni rotirajući ram sa 50-minutnom skalom u crvenoj boji koja naglašava da je reč o pedesetoj godišnjici. Na lakiranom crnom brojčaniku je monogram 007, a inače je vrlo jednostavan, samo s tri kazaljke i prozorčićem za datum, smeštenim na tri sata. Pozadina kućišta je dizajnirana kao otvor pištolja, što je podsetnik na uvod svih filmova o Džejmsu Bondu, a to će sigurno obradovati sve ljubitelje ovog serijala.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.