x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Deep Black Planet Ocean TEMA NEDELJE

Deep Black Planet Ocean

Omega je svoju Planet Ocean seriju upotpunila sa četiri inovativna modela izrađena od keramike, koji nose naziv Deep Black.

OBJAVLJENO: 15.06.2016

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

omega-seamaster-planet-ocean-deep-black-red omega-seamaster-planet-ocean-deep-black-blue omega-seamaster-planet-ocean-deep-black-naiad

Omega je svoju Planet Ocean seriju upotpunila sa četiri inovativna modela izrađena od keramike, koji nose naziv Deep Black. Ovo je bio očekivan korak, imajući u vidu da je prvi keramički Speedmaster predstavljen još 2013. godine.
 
Kućište novih modela izrađuje se od jednog komada keramike, u prečniku ima 45,5 mm i vodootporno je do 600 metara. Mehanizam je vidljiv kroz poklopac sata koji ima novi sistem zavrtanja nazvan Naiad Lock, tako da je orijentacija natpisa na poklopcu uvek na istom mestu. 
 
U ponudi su tri Black verzije i jedna sa detaljima od 18-karatnog sedna zlata. Kod Black modela za detalje su,iz posebnih razloga, odabrane crvena ili plava boja. Sa zaronom dubljim od pet metara crvena boja nestaje, dok plava ostaje poslednja vidljiva, sve do 275 metara. Konačno, na dubini od 300 metara sve postaje crno, a vreme na novom Planet Ocean modelu može se očitati zahvaljujući odličnom Super-Luminova premazu.
 
Novi Deep Black Planet Ocean pokreće Omega Master Chronometer 8906 kalibra sa rezervom snage od 60 časova. Pored toga mehanizam je otporan na magnetna polja jačine do 15.000 gausa. Postoji i funkcija prikaza GMT vremena koje se očitava na prstenu oko brojčanika.
 


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.