x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Časovničarski noviteti u Bazelu TEMA NEDELJE

Časovničarski noviteti u Bazelu

Baselworld, najveći svetski sajam satova i nakita, vraća se u novom, spektakularnom i atraktivnom izdanju.  

OBJAVLJENO: 03.03.2017

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Courtesy of Baselworld Courtesy of Baselworld Courtesy of Baselworld

Sajam se ove godine održava od 23. do 30. marta, a otvoriće ga Alen Berse, čelnik Federalnog resora unutrašnjih poslova švajcarske vlade.
 
Velika konferencija za medije, koja će se održati 22. marta, prenosiće se uživo na službenoj web stranici sajma, baselworld.com. Prošle godine konferenciju je pratilo više od 11.000 medijskih predstavnika, a ove se očekuje isti broj zainteresovanih.
 
Izložbeni prostor od ukupno 141.000 kvadratnih metara raspoređen je u nekoliko zgrada. Ove godine pažnju će sigurno privlačiti novoosmišljeni prostor nazvan Les Ateliers, rezervisan ekskluzivno za najuspešnije nezavisne svetske brendove.
 
Prošle godine Baselworld je privukao više od sto hiljada posetilaca i četiri hiljade novinara, a verujemo da ni ovogodišnje izdanje neće podbaciti. 
 
Ranijih godina više od hiljadu časovničarskih i nakitnih brendova iz celog sveta prepoznalo je Baselworld kao odličan način predstavljanja novih proizvoda, koncepata i inovacija. Na sajmu izlažu giganti poput Rolexa, Seika, Breitlinga, TAG Heuera, Patek Philippea, Tissota, Longinesa, ali i manji brendovi koji se bore za naklonost distributera i kupaca.
 
Kao i svake godine dosad, novosti s Baselworlda možete pratiti na našem portalu i Facebook stranici Satovi i nakit, a više ćete moći da saznate i u letnjem izdanju našeg časopisa.   
 
Foto & video: Courtesy of Baselworld

 


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.