x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Cartier Ronde Croisiere TEMA NEDELJE

Cartier Ronde Croisiere

Cartier je svoju ponudu proširio novom Ronde Croisière kolekcijom.

OBJAVLJENO: 24.08.2015

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Cartier_Ronde_Croisiere_2 Cartier_Ronde_Croisiere_3 Cartier_Ronde_Croisiere_4

Cartier je svoju ponudu proširio novom Ronde Croisière kolekcijom. Time se nastavlja trend započet sa Calibre de Cartier Diver, te je u proizvodnom portfelju kuće sve više sportskih modela. Ali i kod novih modela zadržani su tradicionalni, elegantni detalji, tako da su Ronde Croisière satovi za svaku priliku.

Ronde Croisière kolekcija sastoji se od tri modela. Kućišta su im od nerđajućeg čelika, u prečnika imaju 42 mm i prilično malu visinu - 9,7 mm. Vodootpornost iznosi 100 metara. Rotirajući prsten je od čelika ili 18-karatnog ružičastog zlata sa ADLC premazom. Krunica je, u zavisnosti od verzije, takođe od jednog od ova dva materijala, ukrašena dragim kamenom, što je karakteristično za Cartier. Brojčanik sa rimskim brojevima može biti u srebrnoj ili tamnosivoj boji.

Ronde Croisière modele pokreće kućni mehanizam sa oznakom 1847MC. Radi na frekvenciji od 28.800 vibracija po času i poseduje rezervu snage od 48 časova. Zahvaljujući specifičnoj glavnoj opruzi mehanizam pruža vrhunsku preciznost.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.