x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Bell & Ross Instrument de Marine kolekcija TEMA NEDELJE

Bell & Ross Instrument de Marine kolekcija

Kompanija Bell & Ross predstavila je tri nova modela u okviru kolekcije Instrument de Marine.

OBJAVLJENO: 12.10.2016

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Bell_Ross_Instrument_de_Marine_1 Bell_Ross_Instrument_de_Marine_2 Bell_Ross_Instrument_de_Marine_3

Kompanija Bell & Ross predstavila je tri nova modela u okviru kolekcije Instrument de Marine. Sva tri imaju prepoznatljivo četvrtasto kućište i detalje preuzete sa brodskih hronometera korišćenih pri navigaciji na moru. Kod dva modela je u bronzano kućište stavljen umetak od drveta indijske ruže, dok je treći najekskluzivniji, s kućištem od ružičastog zlata.
 
BR 01 Instrument de Marine dolazi u 46 mm kućištu od bronze, ima jednostavan beli brojčanik samo sa prikazom tekućeg vremena. Pokreće ga ručno navijani BR-CAL.203 mehanizam, vidljiv kroz poleđinu kućišta. Biće proizvedeno 500 primeraka.
 
BR-X1 Skeleton Chronograph Instrument de Marine takođe je u bronzanom kućištu, ali nešto manjem, prečnika 45 mm. Pokreće ga skeletonizovani hronograf mehanizam vidljiv kroz sam brojčanik, ali i poleđinu sata. Ovaj model biće izrađen u svega 99 primeraka.
 
BR-X1 Tourbillon Chronograph Instrument de Marine limitiran je na 20 primeraka, a njegovo kućište prečnika 45 mm od ružičastog je zlata. Brojčanik sa safirnim staklom otkriva skeletonizovani hronograf mehanizam sa turbijonom. Navija se ručno, a hronograf funkcijom upravlja se putem samo jednog dugmeta.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.