x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Apple Watch 2 NOVOSTI

Apple Watch 2

Kompanija Apple predstavila je drugu generaciju svog pametnog sata.

OBJAVLJENO: 09.09.2016

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

1_Apple_Watch_2 3_Apple_Watch_2 2_Apple_Watch_2

Kompanija Apple predstavila je drugu generaciju svog pametnog sata. Iako je dizajn praktično nepromenjen, Apple Watch 2 ima brojna unapređenja u odnosu na prethodnika. Kao i do sada radiće se u dve dimenzije. Manja (38 mm) predviđena  je za one sa nešto tanjim zglobom, kao i za pripadnice nežnijeg pola. Druga verzija biće sa moderna 42 mm. Elegantno pravougaono kućište  izrađivaće se od nerđajućeg čelika i aluminijuma, a verzija od 18-karatnog zlata više neće biti u ponudi. Novost je model s kućištem od crne keramike. 
 
Apple Watch 2 pretrpeo je najveće izmene u tehničkom aspektu. U njega je ugrađen GPS prijemnik, a ekran je značajno unapređen. U odnosu na prethodni model duplo je svetliji. Baterija se još uvek ne spominje, tako da verovatno zahteva svakodnevno punjenje kao što je to bilo i do sada. Vodootpornost je povećana na 50 metara, pa se Apple Watch 2 može koristiti prilikom plivanja, što je još jedno značajno unapređenje.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.