x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Novi broj Satova i nakita

SATOVI

Novi broj Satova i nakita

 
 • Evo nas opet, pošto smo ovog proleća prvi put preskočili jedan broj u svojih trinaest godina postojanja. Nimalo čudno – u tom periodu smo bili u prvom lockdownu u našoj, a verujem i vašoj istoriji. Epidemijska godina je pri kraju, ali epidemija nije i ne zna se kad ce doći njen kraj. 
   
  Uprkos tome, mi smo odlučili da izađemo. Jer život mora da ide dalje, uprkos epidemiji. Uvereni smo i da specijalizovana izdanja, poput ovog našeg, namenjenog zaljubljenicima u satove, moraju da izlaze. Uprkos novoj krizi u kojoj se našla časovničarska industrija, koju je početkom ovog veka načela digitalizacija, da bi je sada gotovo uništila pandemija. Krizi koja je za ovu industriju najteža u proteklih osamdeset godina.
   
  Međutim, kako se i strašnom virusu odupiru otporni organizmi s izgrađenim imunitetom, tako i mi – verujemo da nam je ovo najbolji broj koji smo dosad uradili.
  Po onoj – da vidimo ko će koga!
   
  Ispunili smo ga izvrsnim, stručnim tekstovima o najboljim satovima godine, divnim novitetima brendova koji ne odustaju i, naravno, jedini iz regiona smo posetili The Manufakturu – Rolex!
   
  I sad vi nemojte da nas kupite i sačuvate – nemoguće, zar ne? 
  Nadamo se da će se upravo tako postaviti i industrija satova i iz još jedne, dosad verovatno najveće krize izaći jača i čvršća. 
  Dotad nas pratite i na portalu www.satoviinakit.rs i društvenim mrežama, facebooku i instagramu.
   
  Potražite na kioscima ili nas kontaktirajte na tel. brojeve +381 11 278 23 25, +381 11 401 86 05, +381 65 430 16 08 ili e-mail office@kronomedia.rs za poručivanje ili pretplatu.

OSTALI SATOVI NEDELJE

Novi broj Satova i nakita SAT NEDELJE

Novi broj Satova i nakita

 

Novi broj Satova i nakita SAT NEDELJE

Novi broj Satova i nakita

 

Novi broj Kataloga satova SAT NEDELJE

Novi broj Kataloga satova

 

Ronilački Diver Deep Dive SAT NEDELJE

Ronilački Diver Deep Dive