x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Novi broj Satova i nakita

SATOVI

Novi broj Satova i nakita

 
  • U ovom broju pišemo o najvažnijim časovničarskim nagradama, odnosno o satovima godine, i na taj način pomeramo pravu vrednost satova. Jer, satovi i brendovi koje je i ove godine nagradio ženevski žiri, poslednji su krik nauke, umetnosti i lepote. Posetili smo, jednu od pravih, stvarnih manufaktura – švajcarski IWC, naravno na njihov poziv i s nekoliko odabranih kolega iz sveta, među prvima i razgledali njihovu novu zgradu u Šafhauzenu. Bilo je to jedinstveno iskustvo, baš kao i prisustvovanje svečanom predstavljanju novog Chopardovog modela u Beču, u čijoj su izradi učestvovale tri generacije. S generacije na generaciju - to je moto ovog broja, ali i uopšte našeg razmišljanja o satovima. Oni su, kao i naš časopis, nešto što ne bacate čim izađe novo izdanje, nego pomno čuvate za budućnost. 
    Uživajte zato u ovom broju i pratite nas i dalje svakodnevno na portalu www.satoviinakit.rs i na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.
    Potražite na kioscima ili nas kontaktirajte na tel. brojeve +381 11 278 23 25, +381 11 401 86 05, +381 65 430 16 08 ili e-mail office@kronomedia.rs za poručivanje ili pretplatu.
     

OSTALI SATOVI NEDELJE

Novi broj Satova i nakita SAT NEDELJE

Novi broj Satova i nakita

 

Novi broj Satova i nakita SAT NEDELJE

Novi broj Satova i nakita

 

Novi broj Kataloga satova SAT NEDELJE

Novi broj Kataloga satova

 

Ronilački Diver Deep Dive SAT NEDELJE

Ronilački Diver Deep Dive