x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Novi Katalog satova SATOVI

Novi Katalog satova

OBJAVLJENO: 25.04.2013

» Podeli na Facebooku


S ponosom predstavljamo treće srpsko izdanje Kataloga satova za 2013. godinu. I ove godine u Katalogu se mogu pratiti novosti u svetskoj industriji satova, ponovo predstavljamo brojne nove modele vodećih časovničarskih brendova, ali i one možda manje poznate, ali još hrabrije i inovativnije. Tako smo uvrstili brendove poznate po inovacijama, ali i nagradama, poput MB&F-a, Urwerka, Habring 2, Millea, itd. Svim ovde prisutnim brendovima zajedničko je što i ove godine predstavljaju nove mehanizme, materijale, oblike i veličine kućišta, ženske modele itd, rečju, nove i zanimljive satove. Treće izdanje Kataloga satova ponovo u potpunosti sledi originalno izdanje Armband Uhren kataloga. Brendovi koji u Srbiji imaju distributere, imaju i odgovarajuće cene, dok su cene kod brendova koji kod nas nemaju distributera, zbog promena kursa u odnosima evra, dolara i švajcarskog franka, okvirne.

Katalog satova 2013 potražite na svim bolje snabdevenim mestima za prodaju štampe. Takođe, možete da ga poručite, na željenu adresu po ceni od 990 din, na našem portalu putem online forme za poručivanje ili pozivom na telefone za pretplatu. Isporuka se vrši preporučenom poštom, a poštanski troškovi su uračunati u cenu primerka.


OSTALI SATOVI NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.