x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

IWC Portofino Midsize

SATOVI

IWC Portofino Midsize

Portofino linija satova već dugo godina unazad predstavlja jednu od najuspešnijih kolekcija kompanije IWC Schaffhausen.
  • Portofino linija satova već dugo godina unazad predstavlja jednu od najuspešnijih kolekcija kompanije IWC Schaffhausen. Prvi put predstavljena 1984. godine, ove godine slavi trideseti rođendan. Ovim povodom IWC uvodi nove Portofino Midsize modele, nešto manjih dimenzija. Radi se o idealnim modelima za one koje preferiraju manje satove, ili čak za pripadnice nežnijeg pola.
    Ukupno je predstavljeno 17 verzija Portofino Midsize modela koji dolaze u kućištu prečnika od 37mm. Tu su i 3 verzije sa kućištem od 40mm, tako da se ukupno radi o brojci od čak 20 novih modela.
    Kada govorimo o novim Midsize modelima u 37mm, možemo izdvojiti tri osnovne verzije. Ulaznica u kolekciju je klasični automatik model. Tu su i nešto komplikovanji modeli sa prikazom mesečevih mena, kao i model sa 24-časovnim indikatorom (day-night).
    Izbor materijala kućišta je širok. Proizvodiće se verzije od zlata, belog i ružičastog, ali i od nerđajućeg čelika. Dobar deo novih modela ukrašen je dijamantima. Mogu biti postavljeni na prsten oko brojčanika, sam brojčanik, ali i lugove sata.


OSTALI SATOVI NEDELJE

Novi broj Satova i nakita SAT NEDELJE

Novi broj Satova i nakita

 

Novi broj Satova i nakita SAT NEDELJE

Novi broj Satova i nakita

 

Novi broj Kataloga satova SAT NEDELJE

Novi broj Kataloga satova

 

Ronilački Diver Deep Dive SAT NEDELJE

Ronilački Diver Deep Dive