x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Zaronite s Tissotom na ruci TEMA NEDELJE

Zaronite s Tissotom na ruci

Satovi iz kolekcije Seastar 1000 Gent Automatic savršeni su za ronjenje jer imaju robustno čelično kućište vodootporno do 300 metara, čitljivi brojčanik i pouzdan automatski kalibar

OBJAVLJENO: 06.07.2018

» Podeli na Facebooku


Popularni švajcarski časovničarski brend Tissot je na ovogodišnjem Sajmu u Bazelu predstavio kolekciju ronilačkih satova Tissot Seastar 1000 Gent Automatic, koji će svojom pouzdanošću uveličati morske avanture, a sportskom elegancijom će se uklopiti u svaku letnju odevnu kombinaciju.

Kao svi kvalitetni ronilački satovi, modeli Seastar 1000 Gent Automatic imaju robustno i čvrsto kućište od nerđajućeg čelika, prečnika 43 milimetra, krunicu na vijak i rotirajući ram s keramičkim umetkom s oznakama vremena zarona i luminiscentnom tačkom na prvom minutu. Tissotovi novi satovi su vodootporni do impresivnih 300 metara dubine, odnosno hiljadu stopa, po čemu je kolekcija i dobila ime. Brojčanik jednostavnog dizajna zbog velikih luminiscentnih kazaljki i oznaka vremena lako je čitljiv u mračnim dubinama, što je preduslov za funkcionalan ronilački sat. Na 6 časova je postavljen okrugli prozorčić za datum.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 23, leto 2018.


OSTALE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.