x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

1822 Virtuoso IX NOVOSTI

1822 Virtuoso IX

Bovetov model Virtuoso IX s minuciozno lakiranim i gijoširanim plavim brojčanikom, naprednim manufakturnim mehanizmom i kućištem od skupocenog metala, oličenje je prefinjenosti i luksuza. Kućište dimenzija 46,3 x 16 mm, s verzijama od 18-karatnog ružičastog ili belog zlata i platine, izrađeno je po Bovetovom konceptu Amadéo, koji omogućava jednostavno pretvaranje sata iz ručnog u džepni ili čak stoni. 
 
U kućištu kuca skeletonizovani kalibar 17BM04-DFR s 58 rubina, desetodnevnom rezervom snage, frekvencijom od 18.800 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, velikog datuma, prikaza druge vremenske zone, letećeg tourbillona sa sekundama i indikatorom rezerve snage. Časovi, minuti, druga vremenska zona i rezerva snage smešteni su na gornjoj strani sata, a donja strana isto prikazuje časove i minute. 

Više o Bovetovom 1822 Virtuoso IX i ostalim satovima s ovogodišnjeg Ženevskog salona satova potražite u sledećem broju česopisa Satovi i nakit, leto 2019.

OBJAVLJENO: 19.02.2019

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.