x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit! NOVOSTI

U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit!

Evo nas opet, pošto smo ovog proleća prvi put preskočili jedan broj u svojih trinaest godina postojanja. Nimalo čudno – u tom periodu smo bili u prvom lockdownu u našoj, a verujemo i vašoj istoriji. Epidemijska godina je pri kraju, ali epidemija nije i ne zna se kad ce doći njen kraj.
  
Uprkos tome, mi smo odlučili da izađemo. Jer život mora da ide dalje, uprkos epidemiji. Uvereni smo i da specijalizovana izdanja, poput ovog našeg, namenjenog zaljubljenicima u satove, moraju da izlaze. Uprkos novoj krizi u kojoj se našla časovničarska industrija, koju je početkom ovog veka načela digitalizacija, da bi je sada gotovo uništila pandemija. Krizi koja je za ovu industriju najteža u proteklih osamdeset godina.
 
Međutim, kako se i strašnom virusu odupiru otporni organizmi s izgrađenim imunitetom, tako i mi – verujemo da nam je ovo najbolji broj koji smo dosad uradili.
Po onoj – da vidimo ko će koga!
 
Ispunili smo ga izvrsnim, stručnim tekstovima o najboljim satovima godine, divnim novitetima brendova koji ne odustaju i, naravno, jedini iz regiona smo posetili The Manufakturu – Rolex!
Posebno smo predstavili vrhunski japanski časovničarski brend Grand Seiko, koji je konačno stigao u Srbiju, i njihove rođendanske modele. 
 
I sad vi nemojte da nas kupite i sačuvate – nemoguće, zar ne? 
Nadamo se da će se upravo tako postaviti i industrija satova i iz još jedne, dosad verovatno najveće krize izaći jača i čvršća. 
Dotad nas pratite i na portalu i društvenim mrežama, facebooku i instagramu.
 
Potražite na kioscima ili nas kontaktirajte na tel. brojeve +381 11 278 23 25, +381 11 401 86 05, +381 65 430 16 08 ili e-mail office@kronomedia.rs za poručivanje ili pretplatu.

 

OBJAVLJENO: 16.12.2020

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI
 • Posveta okeanima NOVOSTI

  Posveta okeanima

  Seiko Prospex Save the Ocean King Samurai ref. SRPE33K1, novi model u posebnoj seriji ronilačkih satova posvećenoj očuvanju mora i morskog života

  OBJAVLJENO: 15.03.2021
 • Jubilarni sat NOVOSTI

  Jubilarni sat

  Povodom 55. godišnjice uspešnog izlaska na tržište ronilačkih satova, Seiko je kreirao posebnu ograničenu seriju Seiko Prospex The 1965 ...

  OBJAVLJENO: 10.03.2021
 • Retro za ronioce NOVOSTI

  Retro za ronioce

  Seiko Prospex Diver 62MAS ref. SPB147J1 je novi u nizu retro ronilačkih modela inspirisanih Seikovim prvim ronilačkim satom iz 1965. godine.

  OBJAVLJENO: 05.03.2021
 • Tamnoplavo izdanje ronilačkog klasika NOVOSTI

  Tamnoplavo izdanje ronilačkog klasika

  Tudorov „udarni sat“, ronilački klasik Black Bay Fifty-Eight, dobio je novo izdanje

  OBJAVLJENO: 04.02.2021
 • Elegancija i ekskluzivnost iz Jaguara NOVOSTI

  Elegancija i ekskluzivnost iz Jaguara

   

  OBJAVLJENO: 19.01.2021


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.