x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Traditionnelle Twin Beat Perpetual Calendar NOVOSTI

Traditionnelle Twin Beat Perpetual Calendar

Vacheron Constantin je predstavio model Traditionnelle Twin Beat Perpetual Calendar koji se može podesiti tako da štedi snagu kada ga vlasnik neko vreme ne koristi. Manufakturni kalibar 3610 QP na ručno navijanje ima patentirani sistem dve nemirnica koje rade na različitim frekvencijama. Kad vlasnik planira da nosi sat, pritiskom na dugme postavljeno na 8 časova aktivira nemirnicu koja radi na visokoj frekvenciji od 36.000 vibracija na čas, a ima četvorodnevnu rezervu snage.
Ako pak namerava da odloži sat na duže vreme, pritiskom na spomenuto dugme vlasnik aktivira „standby“ način rada, tj. nemirnicu koja radi na niskoj frekvenciji od 8.640 vibracija na čas, čime se rezerva snage produžava na 65 dana. 

Više o Vacheron Constantinovom Traditionnelle Twin Beat Perpetual Calendaru i ostalim satovima s ovogodišnjeg Ženevskog salona satova potražite u sledećem broju Satova i nakita, leto 2019.

OBJAVLJENO: 05.02.2019

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI
 • Satovi koje se isplati kupiti NOVOSTI

  Satovi koje se isplati kupiti

  Isplati li se kupiti sat? Uvek, reći će zaljubljenici; nikad, reći će oni koje časovnici ne zanimaju. Da vam olakšamo dilemu........

  OBJAVLJENO: 20.02.2019
 • 1822 Virtuoso IX NOVOSTI

  1822 Virtuoso IX

  Bovetov model Virtuoso IX oličenje je prefinjenosti i luksuza.

  OBJAVLJENO: 19.02.2019
 • Urwerkov UR-111C NOVOSTI

  Urwerkov UR-111C

  Novi model UR-111C odstupa od Urwerkovog tipičnog prikaza vremena preko tzv. lutajućih sati – diska s oznakama časova koji svojom rotacijom ujedno ...

  OBJAVLJENO: 19.02.2019
 • Satovi za volanom NOVOSTI

  Satovi za volanom

  Pogledajte ovih devet zverki za volanom! One su, po našem mišljenju, nove buduće „automobilske“ legende, poput Daytone i ...

  OBJAVLJENO: 19.02.2019
 • Ulysse Nardinov Freak X NOVOSTI

  Ulysse Nardinov Freak X

  Ulysse Nardinova avangardna kolekcija satova Freak, poznata po inovativnom prikazu vremena rotacijom mehanizma oko svoje ose.

  OBJAVLJENO: 18.02.2019


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.