x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Tamnoplavo izdanje ronilačkog klasika NOVOSTI

Tamnoplavo izdanje ronilačkog klasika

Tudorov „udarni sat“, ronilački klasik Black Bay Fifty-Eight, dobio je novo izdanje koje se ističe divnom mat tamnoplavom bojom brojčanika i rama s luminiscentnim oznakama vremena.
Novi Black Bay Fifty-Eight (ref. M79030B) zadržao je dimenzije svojih vintage prethodnika, prečnik od 39 mm i visinu od 11,9 mm, što ga u eri masivnih satova čini atraktivnim izuzetkom koji će odlično pristajati svačijem zglobu.

Ovaj časovnik ima precizni manufakturni automatski kalibar MT5402 s 27 rubina, 70-časovnom rezervom snage, radnom frekvencijom od 28.800 vibracija na čas, COSC-ovim sertifikatom i funkcijama sati, minuta i sekundi. Brojčanik je tipični ronilački s velikim luminiscentnim „Snowflake“ kazaljkama i oznakama vremena koje su lako čitljive u tamnim morskim dubinama. Kućište je izrađeno od nerđajućeg čelika, s gornje strane je prekriveno safirnim staklom, vodootporno je do 200 m i ima krunicu na navoj ukrašenu prepoznatljivom Tudorovom ružom.

Sat ima verzije s čeličnom narukvicom po ceni od 3.550 evra, s tamnoplavim kaišem od mekane kože po ceni od 3.250 evra i s tamnoplavim platnenim kaišem po ceni od 3.250 evra. 

OBJAVLJENO: 04.02.2021

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.