x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Swatch grupa odlazi s Baselworlda NOVOSTI

Swatch grupa odlazi s Baselworlda

Swatch grupa više neće izlagati na Baselworldu, objavile su švajcarske novine Neue Zürcher Zeitung. To znači da sledeće godine na dosad najvećem svetskom sajmu satova neće biti brendova ka što su Breguet, Blancpain, Harry Winston, Jaquet Droz, Omega, Glashütte Original, Longines, Rado, Tissot, Mido, Certina, Hamilton, Balmain i Calvin Klein. 
 
Naravno, to znači i da je budućnost ovoga sajma ozbiljno dovedena u pitanje jer je jasno kakva je ovo poruka ostalim izlagačima i sada se samo čeka sledeći korak Rolexa, Pateka i ostalih časovničarskih velikana. Ova odluka Swatch grupe posledica je nedavno propalih dogovora s upravom Baselworlda. Da podsetimo, 101. Baselworld, održan ovog proleća, imao je dobru posećenost, ali prepolovljeni broj izlagača u odnosu na prošlu godinu. 
 
Svet satova se još jednom u svojoj istoriji drastično menja. Da li je to nabolje ili nagore, vreme će vrlo brzo pokazati, a mi ćemo pratiti i informisati vas.
 

OBJAVLJENO: 31.07.2018

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI
 • Patekov Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001 NOVOSTI

  Patekov Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001

  Novi model Chronograph Perpetual Calendar stare švajcarske manufakture Patek Philippe odiše prefinjenošću i luksuzom. 

  OBJAVLJENO: 19.08.2018
 • Chanelov Monsieur de Chanel NOVOSTI

  Chanelov Monsieur de Chanel

  Novo izdanje Chanelovog luksuznog muškog sata Monsieur de Chanel kao najupečatljiviji detalj ima zlatnu figuru lava na crnom brojčaniku.

  OBJAVLJENO: 17.08.2018
 • Zenithova serija satova Defy Classic NOVOSTI

  Zenithova serija satova Defy Classic

  Defy, Zenithova serija satova koja služi kao poligon za isprobavanje novih ideja, dobila je klasične modele obogaćene modernim elementima.  

  OBJAVLJENO: 10.08.2018
 • Posveta ronilačkoj legendi NOVOSTI

  Posveta ronilačkoj legendi

  Brend Certina je zavirio u svoju bogatu časovničarsku istoriju i odlučio da verno kopira poznati ronilački sat iz šezdesetih godina prošlog ...

  OBJAVLJENO: 08.08.2018
 • Bell & Rossov sportski hronograf NOVOSTI

  Bell & Rossov sportski hronograf

  Sportski hronograf BR V2-94 Racing Bird, brenda Bell & Ross, nastao je kao posveta jednosednom vazduhoplovu BR-Bird kojeg je kreirao saosnivač brenda, ...

  OBJAVLJENO: 03.08.2018


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Ukupna cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.