x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Swatch grupa odlazi s Baselworlda NOVOSTI

Swatch grupa odlazi s Baselworlda

Swatch grupa više neće izlagati na Baselworldu, objavile su švajcarske novine Neue Zürcher Zeitung. To znači da sledeće godine na dosad najvećem svetskom sajmu satova neće biti brendova ka što su Breguet, Blancpain, Harry Winston, Jaquet Droz, Omega, Glashütte Original, Longines, Rado, Tissot, Mido, Certina, Hamilton, Balmain i Calvin Klein. 
 
Naravno, to znači i da je budućnost ovoga sajma ozbiljno dovedena u pitanje jer je jasno kakva je ovo poruka ostalim izlagačima i sada se samo čeka sledeći korak Rolexa, Pateka i ostalih časovničarskih velikana. Ova odluka Swatch grupe posledica je nedavno propalih dogovora s upravom Baselworlda. Da podsetimo, 101. Baselworld, održan ovog proleća, imao je dobru posećenost, ali prepolovljeni broj izlagača u odnosu na prošlu godinu. 
 
Svet satova se još jednom u svojoj istoriji drastično menja. Da li je to nabolje ili nagore, vreme će vrlo brzo pokazati, a mi ćemo pratiti i informisati vas.
 

OBJAVLJENO: 31.07.2018

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.