x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Sutra započinje 102. Baselworld NOVOSTI

Sutra započinje 102. Baselworld

Sto drugo izdanje najvećeg svetskog sajma satova Baselworld svoja vrata otvara 21. marta 2019, a trajaće do utorka 26. marta 2019. godine.
 
Uprkos činjenici da su se brendovi iz Swatch grupe povukli sa sajma (Omega, Tissot, Longines, Rado, Hamilton, Certina, Blancpain, Glashütte Original, Breguet, Calvin Klein, Mido i dr.), čime je potencijalno izgubio na atraktivnosti, on ipak ide dalje, oslanjajući se na jaka imena poput Rolexa, Patek Philippea, Tudora, Seika, Bvlgarija, Choparda, TAG-a, Hublota, Zenitha, Breitlinga i mnogih drugih.
 
Ove godine organizatori sajma više su se fokusirali na stvaranje prijatne atmosfere za medije i posetioce, pa je tako proširen medijski centar, poboljšani su sadržaji za druženje i odmor kao što su restorani i kafići, a redizajniran je i prostor rezervisan ekskluzivno za proizvođače nakita.
 

Foto: Courtesy of Baselworld

OBJAVLJENO: 20.03.2019

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.