x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Satovi koje se isplati kupiti | Citizen kompleksnog dizajna NOVOSTI

Satovi koje se isplati kupiti | Citizen kompleksnog dizajna

Citizenov novi robustni sportski sat kompleksnog futurističkog dizajna Satelite Wave GPS F990 za prihvatljivih 2.495 evra nudi solarno napajanje, GPS, hronograf i prikaz svetskog vremena, te će avanturistima dobro doći i na prijatnom izletu i u ekstremnim uslovima.
 
Sat referentnog broja CC7005-16E iz kolekcije Satelite Wave GPS ima kućište dimenzija 48,5 x 18,25 mm. Kućište je izrađeno od materijala Super Titanium presvučenog DLC-om i s prednje strane prekriveno safirnim staklom.
 
Brojčanik je crne boje. Sat pokreće manufakturni kvarcni Eco-Drive kalibar F990 na solarno napajanje s funkcijama sati, minuta, sekundi, večitog kalendara, hronografa, prikaza druge vremenske zone, prikaza svetskog vremena, satelitskog podešavanja vremena, globalnog pozicioniranja, štednje energije, indikatora količine svetlosti i indikatora rezerve snage. Kaiš je izrađen od gume. Sat je dostupan u ograničenoj seriji od 1.500 primeraka.
 

OBJAVLJENO: 12.07.2020

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.