x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

SATOVI ZA VOLANOM – TAG HEUER NOVOSTI

SATOVI ZA VOLANOM – TAG HEUER

TAG Heuer i slavni britanski proizvođač luksuznih sportskih automobila Aston Martin na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, održanom u maju ove godine, objavili su početak saradnje. Da bi proslavio sklapanje ovog partnerstva, TAG Heuer je predstavio ekskluzivni sportski sat iz kolekcije Carrera inspirisan Aston Martinovim nasleđem. 
 
Model TAG Heuer Carrera Heuer 01 Aston Martin (ref. CAR2A1AB.FT6163) ima robustno čelično kućište prečnika 45 mm, koje je s obe strane zatvoreno safirnim staklom i vodootporno je do 100 m. Sportski utisak pojačava crni keramički ram s urezanom skalom brzinomera, Aston Martinovim logom i TAG-ovim „štitom“. 
 
Crni brojčanik je ukrašen izdubljenim motivom pčelinjeg saća, koji je preuzet s gornje maske Aston Martinovog automobila Vantage, dok podbrojčanik malih sekundi, postavljen na 9 časova, ponosno nosi Aston Martinov grb. Ispod brojčanika je smešten manufakturni automatski kalibar Calibre Heuer 01 s 39 rubina, 50-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, malih sekundi, datuma i hronografa. Sat ide uz kaiš od crne kože i gume.
 
Više u časopisu Satovi i nakit broj 24, zima 2018.
 

OBJAVLJENO: 07.05.2019

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.