x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

SATOVI ZA VOLANOM – HUBLOT NOVOSTI

SATOVI ZA VOLANOM – HUBLOT

Avangardni švajcarski brend Hublot i verovatno najpoznatiji proizvođač sportskih automobila na svetu, Ferrari, od 2012. kad su započeli saradnju pa do danas kreirali su više od pedeset luksuznih satova. 
 
Novi model Big Bang Ferrari Magic Gold (ref. 402.MX.0138.WR) ima 45 mm široko i do sto metara vodootporno kućište izrađeno od Hublotovog patentiranog materijala Magic Gold za koji iz te kompanije tvrde da je najtvrđe zlato na svetu. Brojčanik je delimično skeletonizovan i ukrašen prepoznatljivim zlatnim Ferrarijevim konjem; podbrojčanik hronografa na 3 časa inspirisan je izgledom automobilskog brzinomera, a male sekunde na 9 sati oblikovane su kao automobilski ventilator. 
 
Safirno staklo na pozadini sata otkriva manufakturni automatski kalibar HUB1241 s 38 rubina, 72-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, malih sekundi, datuma i hronografa. Sat ima crni kaiš od kože s gumenom postavom, a u paketu dolazi i dodatni kaiš od smeđe kože i gume. Big Bang Ferrari Magic Gold je izrađen u ograničenoj seriji od 250 primeraka.
 
Više u časopisu Satovi i nakit broj 24, zima 2018.
 
 

OBJAVLJENO: 08.05.2019

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.