x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

SATOVI ZA VOLANOM – HUBLOT NOVOSTI

SATOVI ZA VOLANOM – HUBLOT

Avangardni švajcarski brend Hublot i verovatno najpoznatiji proizvođač sportskih automobila na svetu, Ferrari, od 2012. kad su započeli saradnju pa do danas kreirali su više od pedeset luksuznih satova. 
 
Novi model Big Bang Ferrari Magic Gold (ref. 402.MX.0138.WR) ima 45 mm široko i do sto metara vodootporno kućište izrađeno od Hublotovog patentiranog materijala Magic Gold za koji iz te kompanije tvrde da je najtvrđe zlato na svetu. Brojčanik je delimično skeletonizovan i ukrašen prepoznatljivim zlatnim Ferrarijevim konjem; podbrojčanik hronografa na 3 časa inspirisan je izgledom automobilskog brzinomera, a male sekunde na 9 sati oblikovane su kao automobilski ventilator. 
 
Safirno staklo na pozadini sata otkriva manufakturni automatski kalibar HUB1241 s 38 rubina, 72-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, malih sekundi, datuma i hronografa. Sat ima crni kaiš od kože s gumenom postavom, a u paketu dolazi i dodatni kaiš od smeđe kože i gume. Big Bang Ferrari Magic Gold je izrađen u ograničenoj seriji od 250 primeraka.
 
Više u časopisu Satovi i nakit broj 24, zima 2018.
 
 

OBJAVLJENO: 08.05.2019

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI
 • Satovi koje se isplati kupiti - 2. deo NOVOSTI

  Satovi koje se isplati kupiti - 2. deo

  Jedno od najčešćih pitanja koja nam postavljate je – koja je cena sata.

  OBJAVLJENO: 14.05.2020
 • Satovi koje se isplati kupiti – 1.deo NOVOSTI

  Satovi koje se isplati kupiti – 1.deo

  Jedno od najčešćih pitanja koja nam postavljate je – koja je cena sata. 

  OBJAVLJENO: 07.05.2020
 • SATOVI IZA GVOZDENE ZAVESE NOVOSTI

  SATOVI IZA GVOZDENE ZAVESE

  Predstavljamo sve popularnije časovnike iz nekadašnjeg SSSR-a, koji su po pravilu izrađeni od vrlo kvalitetnih materijala, solidni, pouzdani, a često ...

  OBJAVLJENO: 04.05.2020
 • SEIKO Prospex LX SNR033 TEMA NEDELJE

  SEIKO Prospex LX SNR033

  Seiko je svoju popularnu kolekciju Prospex obogatio satovima koje pokreće patentirani automatski kalibar s kvarcnim oscilatorom Spring-Drive. 

  OBJAVLJENO: 03.04.2020
 • Nova Chopardova kolekcija Alpine Eagle NOVOSTI

  Nova Chopardova kolekcija Alpine Eagle

  Satove inspirisane osamdesetim, modelom St. Moritz, Alpima i njihovim vladarom orlom, među prvima je u Beču videla urednica Satova i nakita....

  OBJAVLJENO: 01.04.2020


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.