x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

SATOVI ZA VOLANOM – Frédérique Constant NOVOSTI

SATOVI ZA VOLANOM – Frédérique Constant

Švajcarski brend Frédérique Constant od 2004. pruža podršku i promoviše legendarne vintage automobile britanske kompanije Austin-Healey. Osim što sponzoriše relije vintage i klasičnih automobila širom sveta, uključujući i Healeyjev evropski susret (European Healey Meeting), svake godine proizvede nove satove iz klasične kolekcije Vintage Rally Healey. 
 
Ove godine Frédérique Constant je predstavio tri nova modela Vintage Rally Healey Chronograph, koji se razlikuju po materijalu od koga je izrađeno 42-milimetarsko kućište i boji brojčanika i perforiranog kožnog kaiša. Model reference FC-397HN5B4 ima čelično kućište presvučeno PVD-om od ružičastog zlata, tamnoplavi brojčanik i tamnoplavi kaiš, referenca FC-397HSG5B6 ima čelično kućište, srebrni brojčanik i tamnosivi kaiš, dok model FC-397HGR5B6 dolazi s čeličnim kućištem, zelenim brojčanikom i zelenim kaišem. 
 
Sve satove pokreće automatski kalibar FC-397 s 25 rubina, 46-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, malih sekundi i hronografa. Modeli Vintage Rally Healey Chronograph raspoloživi su u ograničenoj seriji od po 2888 primeraka.
 
Više u časopisu Satovi i nakit broj 24, zima 2018.
 

OBJAVLJENO: 03.05.2019

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.