x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Prvi srpski Katalog satova na kioscima NOVOSTI

Prvi srpski Katalog satova na kioscima

Ljubitelji satova odnedavno na kioscima mogu pronaći prvo originalno srpsko izdanje Kataloga satova. U ovom izdanju za 2018. godinu predstavljeno je više od pedeset časovničarskih brendova i više od osamsto modela satova, uglavnom novih, ali i onih koji su zaštitni znak pojedinih brendova. 
 
Kupci ranijih Kataloga satova primetiće velike i brojne novosti, poput novog lejauta ali i simbola kojima smo označili radi li se o mehaničkom na ručno navijanje, automatskom ili kvarcnom satu, je li vodootporan, spada li u komplikacije ili ultrakomplikacije, dolazi li u ograničenoj seriji i spada li u kategoriju izuzetne vrednosti...

Katalog satova 2018. potražite na kioscima ili poručite telefonom 065 430 16 08, e-mailom na office@kronomedia.rs ili OVDE.

Cena primerka je 990 dinara. Isporuka preporučenom poštom na adrese u Srbiji je uračunata u cenu primerka.

Za porudžbe iz inostranstva i isporuke na adrese u inostranstvu možete se obratiti na telefon +381 11 2782 325 ili e-mail: office@kronomedia.rs.
 

OBJAVLJENO: 01.12.2017

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.