x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Prvi mehanički Seiko za Novaka Đokovića TEMA NEDELJE

Prvi mehanički Seiko za Novaka Đokovića

Premier Novak Djokovic Automatic Limited Edition ima skeletonizovani brojčanik prekriven „mrežom“ inspirisanom teniskim reketom, kroz koju se nazire mehanički kalibar 

OBJAVLJENO: 30.09.2018

» Podeli na Facebooku


Japanski časovničarski div Seiko je na ovogodišnjem Baselworldu predstavio Premier Novak Djokovic Automatic Limited Edition - prvi mehanički sat dizajniran za svog dugogodišnjeg ambasadora, teniskog asa Novaka Đokovića.

Premier Novak Djokovic Automatic Limited Edition ima elegantno Premier kućište dimenzija 42,9 x 12 milimetara, koje je s obe strane prekriveno safirnim staklom, a vodootporno je do sto metara. Krunica je ukrašena Đokovićevim stilizovanim slovom D, dok je na pozadini sata njegov potpis.

Skeletonizovani brojčanik

U kućište je smešten pouzdani manufakturni automatski kalibar 4R71 s 24 rubina, 41-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 21.600 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta i sekundi.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 23, leto 2018. 


OSTALE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.