x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Piaget - dobitnik ovogodišnje Zlatne kazaljke TEMA NEDELJE

Piaget - dobitnik ovogodišnje Zlatne kazaljke

Osvajač Zlatne kazaljke (Aiguille d’Or) za najbolji sat na ovogodišnjem Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) je švajcarski časovničarski brend Piaget za fascinantni model Altiplano Ultimate Concept

OBJAVLJENO: 17.11.2020

» Podeli na Facebooku


Osvajač Zlatne kazaljke (Aiguille d’Or) za najbolji sat na ovogodišnjem Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) je švajcarski časovničarski brend Piaget za fascinantni model Altiplano Ultimate Concept. 

Piaget je u aprilu 2020. predstavio eksperimentalni model Altiplano Ultimate Concept čije je kućište, uključujući safirno staklo, visoko neverovatna 2 mm, što ga čini najtanjim ikad proizvedenim mehaničkim satom. Vodeći se idejom da konstrukciji sata pristupe kao fuziji umanjenih komponenti, a ne kao tradicionalnom slganju standardnih komponenti u slojeve, ovu fascinantnu „debljinu“ Piagetovi majstori su postigli tako što su mehanizam sata integrisali u samo kućište; preciznije, kućište funkcioniše kao osnovna pločica na koju su ugrađeni delovi mehanizma.

Više u novom broju časopisa Satovi i nakit br. 27, zima 2020.


OSTALE NOVOSTI
 • Condor kolekcija kaiševa i narukvica NOVOSTI

  Condor kolekcija kaiševa i narukvica

  Nova kolekcija Condor kaiševa i narukvica za satove stigla je na tržište Srbije.

  OBJAVLJENO: 11.01.2021
 • Snupijev put oko Meseca NOVOSTI

  Snupijev put oko Meseca

  OBJAVLJENO: 08.01.2021
 • Novi modeli u kolekciji Chrono Bike NOVOSTI

  Novi modeli u kolekciji Chrono Bike

  Časovničarski brend Festina, najpoznatiji po cenovno pristupačnim robustnim sportskim satovima, nije dopustio pandemiji koronavirusa da mu poremeti planove, ...

  OBJAVLJENO: 05.01.2021
 • Četrdeset godina fuzije NOVOSTI

  Četrdeset godina fuzije

  Švajcarska časovničarska kompanija Hublot, najpoznatija po inovativnim luksuznim satovima avangardnog dizajna, ove godine slavi četrdeseti rođendan.

  OBJAVLJENO: 04.01.2021

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.