x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Pametni sat za fudbalske sudije i fanove NOVOSTI

Pametni sat za fudbalske sudije i fanove

Povodom ovogodišnjeg Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji, pod geslom Hublot voli fudbal (Hublot Loves Football), ovaj popularni švajcarski brend je predstavio Big Bang Referee 2018 World Cup Russia™, novi pametni sat kreiran kako bi fudbalskim fanovima olakšao i ulepšao praćenje najvećeg svetskog sportskog događaja. Zanimljivo je da je Big Bang Referee 2018 World Cup Russia™ proizveden na zahtev Fife, kojoj je bio potreban pouzdan sat za fudbalske sudije koji dele pravdu na utakmicama prvenstva.

Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji prvo je u istoriji na kome se koristi digitalna tehnologija za praćenje golova (tzv. goal-line tehnologija), a fudbalske sudije su preko Hublotovog pametnog sata direktno spojeni na nju. Big Bang Referee 2018 World Cup Russia™ omogućava personalizaciju digitalnog brojčanika u boje i motive zastava 32 nacionalne reprezentacije koje učestvuju na takmičenju, a pored njih postoje i dva neutralna „lica“. Sat ide s dva kaiša - znojnicom od sunđera s grbom Svetskog prvenstva i crnim gumenim, a za navijače je u ponudi i treća varijanta - u bojama omiljene reprezentacije.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 23, leto 2018

OBJAVLJENO: 04.07.2018

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.