x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

PREDSTAVLJAMO | Najnoviju verziju Submarinera i ostale Rolexove novitete za 2020. NOVOSTI

PREDSTAVLJAMO | Najnoviju verziju Submarinera i ostale Rolexove novitete za 2020.

U ženevskom sedištu Rolexa urednica Satova i nakita Mila Bulimbašić Botteri bila je na ekskluzivnom predstavljanju noviteta za 2020. godinu.

Nekoliko odabranih novinara i urednika prisustvovalo je najnovijem izdanju Submarinera ref. 124060. Rolex je nakon mnogo godina odlučio da redizajnira svoj ikonički model, model koji je, među ostalima, nosio čak i veliki Šon Koneri. Najnoviji Submariner ponovo ima kućište prečnika 41 mm, a sat pokreće obnovljeni mehanizam 3230.
Osim Submarinera bez datuma predstavljena je i nova linija Submariner Date koja dolazi s kalibrom 3235. U ovoj liniji najzanimljiviji je model sa zelenim brojčanikom, popularni Kermit koji definitivno odaje pravu prirodu Rolexa.


Pored obnovljene Submariner kolekcije predstavljeni su i novi modeli slavnog Oyster Perpetuala s kućištem prečnika 41 mm, te nešto manjim kućištem od 36 mm, ali u jako živnim, donedavno za Rolex nezamislivim bojama.


I za kraj, ali ništa manje atraktivan, tu je i novi model Sky-Dwellera koji dolazi s narukvicom Oysterflex.


Najnovije modele Rolexa predstavljamo i atraktivnim originalnim fotografijama, a detaljno ćemo ih prikazati u novom broju našeg časopisa Satovi i nakit.

Više o Rolexovim novitetima možete saznati na Rolexovoj službenoj web stranici.

 

OBJAVLJENO: 04.09.2020

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.