x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Novi modeli u kolekciji Chrono Bike NOVOSTI

Novi modeli u kolekciji Chrono Bike

Časovničarski brend Festina, najpoznatiji po cenovno pristupačnim robustnim sportskim satovima, nije dopustio pandemiji koronavirusa da mu poremeti planove, pa je kao i svake godine predstavio nove modele u popularnoj kolekciji biciklističkih satova Chrono Bike. Časovnike iz kolekcije krasi robustno i čvrsto čelično kućište prečnika 44,50 mm, koje ima ram s velikim arapskim oznakama vremena, s gornje strane je prekriveno safirnim ili mineralnim kristalom, a s donje čeličnim poklopcem, i vodootporno je do 100 m. Upečatljivi brojčanik ima velike luminiscentne kazaljke i oznake vremena, od kojih se ističe arapska brojka 12, podbrojčanike hronografa na 3, 6 i 9 sati, prozorčić datuma iznad 6 časova i tahimetrijsku skalu na unutrašnjem prstenu. Satove pokreće kvarcni mehanizam s funkcijama časova, minuta, sekundi, hronografa i datuma.
Najvažniji model u ovogodišnjoj kolekciji je Chrono Bike Limited Edition Reference F20527, koji ima kućište i integrisanu narukvicu izrađene od čelika presvučenog tamnosivim IP-em, safirno staklo i crni brojčanik s žutim akcentima. Kako mu samo ime kaže, model je dostupan u ograničenoj seriji od 5000 primeraka po ceni od 449 evra.
 

Više u časopisu Satovi i nakit br.27, zima 2020.

OBJAVLJENO: 05.01.2021

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.