x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Novi Seikov sat inspirisan Mesecom NOVOSTI

Novi Seikov sat inspirisan Mesecom

PIŠE: Ivan Krstin

Japanski časovničarski brend Seiko predstavio je novi sat iz kolekcije Presage. To je Presage Blue Enamel Limited Edition ref. SPB069, direktno inspirisan Mesecom, motivom koji ima centralno mesto u japanskoj tradiciji i umetnosti.
 
Na tamnoplavom brojčaniku izrađenom od emajla kao po nebu šeta polukružni žuti Mesec, zlatnim prahom istaknut na sekundnoj kazaljci. Motiv Meseca je zlatnom bojom iscrtan i na safirnom staklu na poleđini sata.
 
Kućište dimenzija 40,5 x 12,4 milimetra izrađeno je od nerđajućeg čelika, prekriveno je safirnim staklom i vodootporno je do 100 metara.
 
U kućištu frekvencijom od 21.600 vibracija na sat kuca automatski kalibar 6R15 s 23 rubina, 50-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma.
 
Presage Blue Enamel Limited Edition ref. SPB069 dolazi na tamnoplavom kaišu od aligatorske kože, a dostupan je u ograničenoj seriji od 1.500 primeraka. 

 
 

OBJAVLJENO: 19.12.2017

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.