x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Novi Seikov sat inspirisan Mesecom NOVOSTI

Novi Seikov sat inspirisan Mesecom

Japanski časovničarski brend Seiko predstavio je novi sat iz kolekcije Presage. To je Presage Blue Enamel Limited Edition ref. SPB069, direktno inspirisan Mesecom, motivom koji ima centralno mesto u japanskoj tradiciji i umetnosti.
 
Na tamnoplavom brojčaniku izrađenom od emajla kao po nebu šeta polukružni žuti Mesec, zlatnim prahom istaknut na sekundnoj kazaljci. Motiv Meseca je zlatnom bojom iscrtan i na safirnom staklu na poleđini sata.
 
Kućište dimenzija 40,5 x 12,4 milimetra izrađeno je od nerđajućeg čelika, prekriveno je safirnim staklom i vodootporno je do 100 metara.
 
U kućištu frekvencijom od 21.600 vibracija na sat kuca automatski kalibar 6R15 s 23 rubina, 50-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma.
 
Presage Blue Enamel Limited Edition ref. SPB069 dolazi na tamnoplavom kaišu od aligatorske kože, a dostupan je u ograničenoj seriji od 1.500 primeraka. 

 
 

OBJAVLJENO: 19.12.2017

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Ukupna cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.