x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Nova Chopardova kolekcija Alpine Eagle NOVOSTI

Nova Chopardova kolekcija Alpine Eagle

Satove inspirisane osamdesetim, modelom St. Moritz, Alpima i njihovim vladarom orlom, među prvima je u Beču videla urednica Satova i nakita.
 
Kada sam još sredinom leta dobila poziv od Choparda na event u Beču, ni slutila nisam da će biti tako uzbudljiv. Poziv je naime bio obavijen velom tajne i mogla sam jedino da pristanem ili da odbijem. Sarađujući godinama s Chopardom, imala sam apsolutno poverenje i bez ikakvog ustezanja prihvatila poziv na misteriozni događaj.
 
Osamdesete kao inspiracija
 
Pokazalo se naravno da je poverenje bilo i te kako opravdano, jer sam oktobra u Beču među samo nekolicinom odabranih novinara i urednika specijalizovanih časovničarskih časopisa i među prvima u svetu bila svedok predstavljanja najnovije Chopardove Alpine Eagle kolekcije. Čelična i sportska (što je trenutno najveći hit među ljubiteljima satova u svetu) nova kolekcija Alpine Eagle je direktna reinterpretacija modela St. Moritz iz 1980, prvog sata koji je dizajnirao Karl- Fridrih Šojfele, današnji kopredsednik Choparda. 
 
Ova kolekcija, koju je sam osmislio i dizajnirao, inspirisana je, kako joj i samo ime kaže, Alpima i orlovima koji tamo vladaju. Noviteti su izrađeni od ekskluzivnog, ultraotpornog i reflektujućeg metala, Lucent čelika A223, a imaju hronometarski sertifikovan Chopard mehanizam.

Iz novog broja Satovi i nakit, br. 26.

OBJAVLJENO: 01.04.2020

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.