x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Motociklizmom inspirisani satovi modernog i retro stila TEMA NEDELJE

Motociklizmom inspirisani satovi modernog i retro stila

Motociklizam je jedan od najpopularnijih sportova na svetu...

OBJAVLJENO: 04.11.2019

» Podeli na Facebooku


Motociklizam je jedan od najpopularnijih sportova na svetu, motociklisti izgledaju „cool“, a motori i satovi dobro idu zajedno pa ne čudi što su Tissot i Breitling kreirali ovim sportom inspirisane modele.
Motori već odavno nisu samo prevozno sredstvo već i statusni simbol koji nije rezervisan samo za one dubokih džepova. Ako tome dodamo činjenicu da motori evociraju opušteni, slobodni način života, a da motociklisti izgledaju „cool“, ne čudi što mnogi svetski časovničarski brendovi (poput TAG Heuera, Hublota, Certine i Anonima), da bi pridobili pažnju publike, uspostavljaju saradnju s motociklističkim takmičenjima na kojima imaju ulogu zvaničnih merilaca vremena, i nastoje da angažuju najveće zvezde motociklizma za svoje ambasadore. Uostalom, motori i satovi dobro izgledaju zajedno, a dele i mehaničku kompleksnost i dizajnersku maštovitost. 

Tissot i MotoGP™ su 2001. sklopili partnerstvo, a tome u čast ova časovničarska kompanija svake godine kreira zvanični sportski sat takmičenja. Ni ova godina nije bila izuzetak, pa je predstavljen moderni sportski model T-Race MotoGP™ Automatic 2019 Limited Edition (ref. T115.427.37.051.00), koji kao motociklističke detalje ima ram u obliku diska kočnice, izrađen od ugljeničnih vlakana, materijala koji se koristi u izradi motocikala.
 
Više u časopisu Satovi i nakit broj 25, leto 2019.


OSTALE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.