x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Marq satovi po meri avanturista NOVOSTI

Marq satovi po meri avanturista

Za one koje privlači voda, MARQ Captain ima regata merač vremena u sklopu rama brojčanika, priobalne karte i uputstva za plovidbu. Da bi se što bolje pripremili za dan plovidbe, na brojčaniku se nalaze lučki uslovi, informacije o plimi i oseci, trenutne brzine vetra i temperatura. Sat je obogaćen jacquard utkanim kaišem izvrsne izdržljivosti u slanoj vodi.
 
Biometrijski senzori
 
MARQ Expedition sadrži TOPO kartografiju, ugrađeni visinomer, barometar i kompas, a ClimbPro pruža detaljne informacije o trenutnim i predstojećim usponima prikazujući nagib, udaljenost i nadmorsku visinu. Specifičnost MARQ Expedition je kompatibilnost s inReach Mini satelitom, čija bežična povezanost omogućava korisniku da prima i šalje poruke. Kaiš sata je od talijumske vecchetta kože zaobljene za savršenu fleksibilnost i udobnost. 
 
Ambicioznim sportistima MARQ Athlete može biti od velike koristi u procenjivanju performansi uz pomoć V02 merača maksimalnog vremena i vremena oporavka, smeštenog na ramu brojčanika. Sat ima naprednu trkačku dinamiku koja prati statistike treninga i meri napredak. Sportisti mogu dobiti bolji uvid u svoj telesni napredak kroz biometrijske senzore, a s Pulse Ox mogu saznati koliko dobro njihovo telo upija kiseonik. Kaiš sata je silikonski pa je lagan i prilagođen ozbiljnom treningu.
 
Više u časopisu Satovi i nakit broj 25, leto 2019.
 

OBJAVLJENO: 22.07.2019

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI
 • Satovi koje se isplati kupiti - 2. deo NOVOSTI

  Satovi koje se isplati kupiti - 2. deo

  Jedno od najčešćih pitanja koja nam postavljate je – koja je cena sata.

  OBJAVLJENO: 14.05.2020
 • Satovi koje se isplati kupiti – 1.deo NOVOSTI

  Satovi koje se isplati kupiti – 1.deo

  Jedno od najčešćih pitanja koja nam postavljate je – koja je cena sata. 

  OBJAVLJENO: 07.05.2020
 • SATOVI IZA GVOZDENE ZAVESE NOVOSTI

  SATOVI IZA GVOZDENE ZAVESE

  Predstavljamo sve popularnije časovnike iz nekadašnjeg SSSR-a, koji su po pravilu izrađeni od vrlo kvalitetnih materijala, solidni, pouzdani, a često ...

  OBJAVLJENO: 04.05.2020
 • SEIKO Prospex LX SNR033 TEMA NEDELJE

  SEIKO Prospex LX SNR033

  Seiko je svoju popularnu kolekciju Prospex obogatio satovima koje pokreće patentirani automatski kalibar s kvarcnim oscilatorom Spring-Drive. 

  OBJAVLJENO: 03.04.2020
 • Nova Chopardova kolekcija Alpine Eagle NOVOSTI

  Nova Chopardova kolekcija Alpine Eagle

  Satove inspirisane osamdesetim, modelom St. Moritz, Alpima i njihovim vladarom orlom, među prvima je u Beču videla urednica Satova i nakita....

  OBJAVLJENO: 01.04.2020


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.