x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Marq satovi po meri avanturista NOVOSTI

Marq satovi po meri avanturista

Satovi iz nove Garminove kolekcije su izrađeni od titanijuma, komuniciraju sa satelitom, a imaju i nove funkcije skrojene po meri avanturista, kao što su vremenski radar, prikaz lučkih uslova i biometrijsku procenu telesnih sposobnosti.
 
Garmin International, INC. povodom svog tridesetog rođendana, predstavio je novu kolekciju MARQ satova za profesionalne sportiste i avanturiste, dizajniranih u Garminovoj avijacijskoj, automobilskoj, pomorskoj i sportskoj tradiciji. Novu kolekciju čini pet modela MARQ Aviator, MARQ Driver, MARQ Captain, MARQ Expedition i MARQ Athlete koje detaljno predstavljamo u ovom broju.
 
Avijacijske mape
Posebnosti modela MARQ Aviator su avijacijske mape i napredne sigurnosne karakteristike Nexrad Weather Radar, informacije o aerodromima i Garmin integracija s pilotskom kabinom. GMT ram brojčanika pruža pilotima brz pristup ostalim dvema vremenskim zonama uz trenutno vreme i daje im kod aerodroma na displeju sata. MARQ Aviator je prijatnog dizajna s narukvicom od titanijuma i sigurnosnom šnalom te monohromatskog izgleda.
 
Novitet u novoj kolekciji koji ima više od 250 integrisanih poznatih trkačkih staza, automatski lap deljenje vremena, delta vreme uživo i merače vremena je MARQ Driver. Track Timer daje mogućnost korisnicima da mere vreme vožnje automobilima na trkačkoj stazi i da im izračunavaju prosečnu brzinu.
 
Iz časopisa Satovi & nakit leto 2019.

OBJAVLJENO: 10.07.2019

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.