x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Grand Seiko | T0 Constant-force Tourbillon NOVOSTI

Grand Seiko | T0 Constant-force Tourbillon

Na šezdesetu godišnjicu svog prvog sata japanski Grand Seiko je pripremio novu, revolucionarnu poslasticu za sve ljubitelje satova.

Iz Seika su tim povodom poručili:
“Nova kreacija je majstorsko delo i istinska revolucija u dizajnu satova koja sasvim otkriva sposobnosti i domišljatost dizajnera Grand Seika. Turbijon stalne sile T0 (T-nula) prvi put u svetu na istoj osi uključuje potpuno integrisani mehanizam konstantne sile i turbijon. Ugrađivanjem ravnoteže i delova za izlaz u rotirajuće kućište, mehanizam stalne sile osigurava ravnomernu raspodelu energije bez obzira na to koliko je glavna opruga namotana, a turbijon otklanja grešku u preciznosti izazvanu gravitacijom. I sama ova dva mehanizma zahtevaju izuzetan dizajn i proizvodne tehnologije, a integrisani mehanizmi kao jedna celina patentirani je dizajn koji obezbeđuje nov nivo preciznosti u mehaničkoj izradi satova Grand Seiko.”

Više o ovom novitetu saznajte na: https://www.grand-seiko.com/global-en/news/pressrelease/20200903  

Izvor i fotografija: Grand Seiko

OBJAVLJENO: 10.09.2020

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.