x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Emajlirani Breguetov klasik na sledećem SIHH-u NOVOSTI

Emajlirani Breguetov klasik na sledećem SIHH-u

Na sledećem prestižnom Ženevskom salonu satova legendarni švajcarski brend Breguet predstaviće nov klasični model u kolekciji Grandes Complications, koji krasi brojčanik od emajla.
 
Jednostavan beli brojčanik modela Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5367 izrađen je od emajla starom tehnikom grand feu. U sredini brojčanika nalaze se prepoznatljive Breguetove plave kazaljke s kružićem na vrhu, dok je na pet sati smešten turbijon sa zanimljivim poprečnim mostom. Svi elementi na brojčaniku malo su pomereni iz centra. 
 
Sat pokreće manufakturni automatski ultratanki kalibar 581 s 33 rubina, 80-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta i turbijona. Kalibar, koji radi na frekvenciji od 4 Hz,  bogato je ručno ukrašen.
 
Kalibar je smešten u elegantno kućište prečnika 42 milimetra koje će biti dostupno u verzijama od 18-karatnog ružičastog zlata i platine. Kućište je s obe strane prekriveno safirnim staklom, a vodootporno je do 30 metara.
 
Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5367 ima kaiš od aligatorske kože s preklopnom šnalom. 

 
 

OBJAVLJENO: 11.01.2018

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.