x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Dubuisov zlatni Aventador na SIHH-u 2018. NOVOSTI

Dubuisov zlatni Aventador na SIHH-u 2018.

Na predstojećem SIHH-u švajcarski luksuzni brend Roger Dubuis predstaviće novu, zlatnu verziju sata nadahnutog Lamborghinijevim sportskim automobilom Aventador.
 
Model Excalibur Aventador S Pink Gold ima robustno kućište od višeslojnog ugljenika i titanijuma presvučenog gumom, a dimenzije su mu 45 x 14,05 milimetara. Obruč od ružičastog zlata tamnom kućištu daje pečat prestiža i ekskluzivnosti. Sat je vodootporan do 50 metara.
 
Brojčanik je sasvim skeletonizovan pa se pogled nesmetano pruža na fascinantni skeletonizovani manufakturni kalibar RD103SQ na ručno navijanje s 48 rubina, 48-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, skočnih sekundi i indikatora rezerve snage. Kalibar ima dve nemirnice koje zajedno rade na frekvenciji od 57.600 vibracija na sat, te je oblikovan kao motor Lamborghinijevog automobila.
 
Excalibur Aventador S Pink Gold sertifikovan je Ženevskim pečatom, dolazi na crnom kaišu od mikrovlakana i gume, a biće dostupan u ograničenoj seriji od 28 primeraka.

 

OBJAVLJENO: 02.01.2018

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.