x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Condor kolekcija kaiševa i narukvica NOVOSTI

Condor kolekcija kaiševa i narukvica

Izbor novog kaiša ili narukvice predstavlja vrlo jednostavan način da osvežite svoj sat ili da mu čak potpuno izmenite izgled. Tom prilikom je važno da obratite pažnju na kvalitet materijala, preciznost izrade, ali i na ispunjavanje svih bezbednosnih i zdravstvenih standarda. Ponuda poznatog engleskog brenda Condor upravo vam to garantuje.
Nova kolekcija kaiševa i narukvica za satove stigla je i na naše tržište. Pažljivo osmišljen dizajn, bogatstvo boja i tekstura, te širok izbor kvalitetnih materijala, svakome omogućavaju lak izbor kaiševa ili narukvica koji će savršeno odgovarati brojnim modelima raznih proizvođača satova. Kompletna ponuda je dostupna online na sajtu www.chronoteam.rs i na odabranim maloprodajnim mestima.


OBJAVLJENO: 11.01.2021

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI
 • Snupijev put oko Meseca NOVOSTI

  Snupijev put oko Meseca

  OBJAVLJENO: 08.01.2021
 • Novi modeli u kolekciji Chrono Bike NOVOSTI

  Novi modeli u kolekciji Chrono Bike

  Časovničarski brend Festina, najpoznatiji po cenovno pristupačnim robustnim sportskim satovima, nije dopustio pandemiji koronavirusa da mu poremeti planove, ...

  OBJAVLJENO: 05.01.2021
 • Četrdeset godina fuzije NOVOSTI

  Četrdeset godina fuzije

  Švajcarska časovničarska kompanija Hublot, najpoznatija po inovativnim luksuznim satovima avangardnog dizajna, ove godine slavi četrdeseti rođendan.

  OBJAVLJENO: 04.01.2021
 • Srećna Nova 2021. godina! NOVOSTI

  Srećna Nova 2021. godina!

  Srećnu Novu 2021. godinu želi vam redakcija Satova i nakita! 

  OBJAVLJENO: 01.01.2021


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.