x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Condor kolekcija kaiševa i narukvica NOVOSTI

Condor kolekcija kaiševa i narukvica

Izbor novog kaiša ili narukvice predstavlja vrlo jednostavan način da osvežite svoj sat ili da mu čak potpuno izmenite izgled. Tom prilikom je važno da obratite pažnju na kvalitet materijala, preciznost izrade, ali i na ispunjavanje svih bezbednosnih i zdravstvenih standarda. Ponuda poznatog engleskog brenda Condor upravo vam to garantuje.
Nova kolekcija kaiševa i narukvica za satove stigla je i na naše tržište. Pažljivo osmišljen dizajn, bogatstvo boja i tekstura, te širok izbor kvalitetnih materijala, svakome omogućavaju lak izbor kaiševa ili narukvica koji će savršeno odgovarati brojnim modelima raznih proizvođača satova. Kompletna ponuda je dostupna online na sajtu www.chronoteam.rs i na odabranim maloprodajnim mestima.


OBJAVLJENO: 11.01.2021

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI
 • Posveta okeanima NOVOSTI

  Posveta okeanima

  Seiko Prospex Save the Ocean King Samurai ref. SRPE33K1, novi model u posebnoj seriji ronilačkih satova posvećenoj očuvanju mora i morskog života

  OBJAVLJENO: 15.03.2021
 • Jubilarni sat NOVOSTI

  Jubilarni sat

  Povodom 55. godišnjice uspešnog izlaska na tržište ronilačkih satova, Seiko je kreirao posebnu ograničenu seriju Seiko Prospex The 1965 ...

  OBJAVLJENO: 10.03.2021
 • Retro za ronioce NOVOSTI

  Retro za ronioce

  Seiko Prospex Diver 62MAS ref. SPB147J1 je novi u nizu retro ronilačkih modela inspirisanih Seikovim prvim ronilačkim satom iz 1965. godine.

  OBJAVLJENO: 05.03.2021
 • Tamnoplavo izdanje ronilačkog klasika NOVOSTI

  Tamnoplavo izdanje ronilačkog klasika

  Tudorov „udarni sat“, ronilački klasik Black Bay Fifty-Eight, dobio je novo izdanje

  OBJAVLJENO: 04.02.2021
 • Elegancija i ekskluzivnost iz Jaguara NOVOSTI

  Elegancija i ekskluzivnost iz Jaguara

   

  OBJAVLJENO: 19.01.2021


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.