x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Christophe Claretov Angelico NOVOSTI

Christophe Claretov Angelico

Povodom tridesetog rođendana svoje manufakture i desetog rođendana brenda, švajcarski časovničar Kristof Klare predstavio je tehnički napredan i estetski upečatljiv model Angelico, čije su glavne karakteristike stalno napajanje preko lanca, tj. kabla izrađenog od čvrstih nanovlakana, i fuséea, te tourbillon sa zaprečnim sistemom s blokatorom, a koji dominiraju brojčanikom. 
 
Osim navedenih, sat ima i funkcije prikaza časova kod kuće i u drugoj vremenskoj zoni s indikacijom dana/noći, a vidljivi su u prozorčićima smeštenim na 5 i 7 časova, te minuta, prikazanih indikatorom koji se kreće samom ivicom brojčanika. 
 
Opisane komplikacije su deo manufakturnog kalibra DTC08 na ručno navijanje sa 62 rubina, 72-časovnom rezervom snage i frekvencijom od 18.800 vibracija na čas. 

Više o Christophe Claretovom 1822 Angelicu i ostalim satovima s ovogodišnjeg Ženevskog salona satova potražite u novom broju časopisa Satovi i nakit, leto 2019.

OBJAVLJENO: 21.02.2019

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.