x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Bvlgari Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic NOVOSTI

Bvlgari Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic

Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic (ref. 103068), peti svetski rekorder italijanske manufakture Bvlgari, najtanji je automatski hronograf u istoriji časovničarstva.

 
Zanimljivost ovog hronografa je izuzetno tanko osmougaono kućište dimenzija 42 x 42 x 6,9 mm, koje kroz safirno staklo na pozadini sata otkriva manufakturni automatski kalibar BVL 318, debljine samo 3,3 mm. Elegantni kalibar radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na čas i ima 37 rubina, 55-časovnu rezervu snage i funkcije sati, minuta, malih sekundi, hronografa i prikaza druge vremenske zone.
 
Kućište je izrađeno od peskarenog brušenog titanijuma, s obe strane je prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do 30 m. Ram brojčanika se igra linijama - okruglim spoljnim obrubom i osmougaonim unutrašnjim dizajnom. Časovi, minuti i sekunde hronografa prikazani su crnim kazaljkama na srebrnom brojčaniku, pri čemu su kazaljke sati i minuta perforirane. Brojčanik je ukrašen logom brenda. 
 
Podbrojčanici su klasično koncentrisani na donjem delu brojčanika pa je prikaz standardnog vremena postavljen na 3 časa, prikaz minuta hronografa na 6 sati, a podbrojčanik malih minuta na 9 časova. Funkcija prikaza druge vremenske zone može se namestiti dugmićem koje se nalazi na 9 sati.
 
Narukvica Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic izrađena je od peskarenog brušenog titanijuma.
 

OBJAVLJENO: 16.03.2020

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI
 • Satovi koje se isplati kupiti - 2. deo NOVOSTI

  Satovi koje se isplati kupiti - 2. deo

  Jedno od najčešćih pitanja koja nam postavljate je – koja je cena sata.

  OBJAVLJENO: 14.05.2020
 • Satovi koje se isplati kupiti – 1.deo NOVOSTI

  Satovi koje se isplati kupiti – 1.deo

  Jedno od najčešćih pitanja koja nam postavljate je – koja je cena sata. 

  OBJAVLJENO: 07.05.2020
 • SATOVI IZA GVOZDENE ZAVESE NOVOSTI

  SATOVI IZA GVOZDENE ZAVESE

  Predstavljamo sve popularnije časovnike iz nekadašnjeg SSSR-a, koji su po pravilu izrađeni od vrlo kvalitetnih materijala, solidni, pouzdani, a često ...

  OBJAVLJENO: 04.05.2020
 • SEIKO Prospex LX SNR033 TEMA NEDELJE

  SEIKO Prospex LX SNR033

  Seiko je svoju popularnu kolekciju Prospex obogatio satovima koje pokreće patentirani automatski kalibar s kvarcnim oscilatorom Spring-Drive. 

  OBJAVLJENO: 03.04.2020
 • Nova Chopardova kolekcija Alpine Eagle NOVOSTI

  Nova Chopardova kolekcija Alpine Eagle

  Satove inspirisane osamdesetim, modelom St. Moritz, Alpima i njihovim vladarom orlom, među prvima je u Beču videla urednica Satova i nakita....

  OBJAVLJENO: 01.04.2020


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.