x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Bvlgari  Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic NOVOSTI

Bvlgari Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic

Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic (ref. 103068), peti svetski rekorder italijanske manufakture Bvlgari, najtanji je automatski hronograf u istoriji časovničarstva.

 
Zanimljivost ovog hronografa je izuzetno tanko osmougaono kućište dimenzija 42 x 42 x 6,9 mm, koje kroz safirno staklo na pozadini sata otkriva manufakturni automatski kalibar BVL 318, debljine samo 3,3 mm. Elegantni kalibar radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na čas i ima 37 rubina, 55-časovnu rezervu snage i funkcije sati, minuta, malih sekundi, hronografa i prikaza druge vremenske zone.
 
Kućište je izrađeno od peskarenog brušenog titanijuma, s obe strane je prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do 30 m. Ram brojčanika se igra linijama - okruglim spoljnim obrubom i osmougaonim unutrašnjim dizajnom. Časovi, minuti i sekunde hronografa prikazani su crnim kazaljkama na srebrnom brojčaniku, pri čemu su kazaljke sati i minuta perforirane. Brojčanik je ukrašen logom brenda. 
 
Podbrojčanici su klasično koncentrisani na donjem delu brojčanika pa je prikaz standardnog vremena postavljen na 3 časa, prikaz minuta hronografa na 6 sati, a podbrojčanik malih minuta na 9 časova. Funkcija prikaza druge vremenske zone može se namestiti dugmićem koje se nalazi na 9 sati.
 
Narukvica Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic izrađena je od peskarenog brušenog titanijuma.
 

OBJAVLJENO: 16.03.2020

» Podeli na Facebooku
POSLEDNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.