x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Piaget na dodelama filmskih nagrada NAKIT

Piaget na dodelama filmskih nagrada

 

OBJAVLJENO: 21.03.2016

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Džesika Čestejn Džesika Bil Bri Larson Dženifer Džejson Li Džesika Bil

Na dodeli nagrada Independant Spirit Awards, koja je održana uoči dodele Oskara pod pokroviteljstvom Piageta, holivudska glumica Džesika Čestejn nosila je ogrlicu Extremely Piaget, izrađenu od 18-karatnog belog zlata i ukrašenu safirima, smaragdima i dijamantima.

Američka glumica Džesika Bil odlučila se za minđuše od 18-karatnog belog zlata s dijamantima i safirima i prsten od 18-karatnog zlata optočen dijamantima, oboje iz kolekcije Extremely Piaget, te dva dijamantska prstena iz Piagetove kolekcije Posession.

Mlada glumica Bri Larson odabrala je Piagetove dijamantske narukvice i prstenje iz kolekcije Posession i minđuše iz kolekcije Piaget Rose.

Mlada britanska glumica Emilija Klark nosila je minđuše od 18-karatnog ružičastog zlata iz Piagetove kolekcije Rose i odgovarajuće prstenje iz kolekcija Posession i Rose.

Legendarna Dženifer Džejson Li je za istu priliku odabrala ženski sat iz kolekcije Piaget Limelight i prsten iz kolekcije Rose.

Na zabavi Vanity Fair, koja se tradicionalno održava po završetku manifestacije dodele Oskara, Džesika Bil je ponovo nosila minđuše i prsten brenda Piaget.


OSTALI TEKSTOVI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.