x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Nove kolekcije Zlatarne Celje NAKIT

Nove kolekcije Zlatarne Celje

Zlatarna Celje predstavlja nove srebrne i zlatne kolekcije koje su pravi odraz umetničke inspiracije i sjajan spoj dizajna i vrhunske veštine majstora zlatara.

OBJAVLJENO: 18.08.2017

» Podeli na Facebooku


Zlatarna Celje predstavlja nove srebrne i zlatne kolekcije koje su pravi odraz umetničke inspiracije i sjajan spoj dizajna i vrhunske veštine majstora zlatara. U kolekcijama BB, Art Deco, Petit i Moments prevladavaju damski stil i savremeni oblici. 
 
Kolekciju BB čine prsten, minđuše i ogrlica izrađeni od belog zlata i dijamanata. Ona na simboličan način predstavlja sreću i vernost u ljubavi, a u njoj je vidljiva sva veština i posvećenost dizajnera i majstora zlatara koji kombinuju savremene tehnologije i tehnike ručne izrade.
 
Srebrna kolekcija Art Deco odaje počast kreativnom izrazu koji je spojio umetnost i svakodnevni dizajn, a posvećena je upravo ljubiteljima dizajna i umetničkog izraza. U kolekciji su prsten i ogrlica od vrhunskog rodiniranog srebra i Swarovski kristala, a oblik je u fokusu dizajna. 
 
Prsten, minđuše i ogrlice iz kolekcije Petit napravljeni su od belog zlata i belih briljanata. Kolekcija odiše jednostavnošću i istovremeno ostavlja moćan utisak, a nakit krase svevremenska elegancija i nepogrešivi stil.
 
U zlatnoj kolekciji Moments prevladavaju simboli poput ljubavi, sreće i beskonačnosti.
 


OSTALI TEKSTOVI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.