x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Nakit za crveni tepih NAKIT

Nakit za crveni tepih

Na crvenom tepihu dodele filmskih nagrada Independent Spirit, održane dan pre Oskara, glumačke zvezde nosile su Piagetov nakit. 

OBJAVLJENO: 01.03.2017

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Piaget_Independent_Spirit_Awards_2017_02_Naomie_Harris Piaget_Independent_Spirit_Awards_2017_03_Isabelle_Huppert Piaget_Independent_Spirit_Awards_2017_04_Kate_Beckinsale

Na crvenom tepihu dodele filmskih nagrada Independent Spirit, održane dan pre Oskara, glumačke zvezde nosile su Piagetov nakit.
 
Mlada američka glumica i pevačica Džanel Monej, zvezda filma Moonlight, odabrala je Piagetove dijamantske minđuše iz kolekcije Rose i prstenje iz kolekcija Possession, Limelight Couture Précieuse i Extremely Piaget.
 
Njena koleginica iz filma Moonlight, britanska glumica Naomi Haris, odlučila se za Piagetove Gem of Roses minđuše ukrašene dijamantima, biserima i turmalinima i prstenje iz kolekcije Piaget Possession.
 
Francuska glumačka legenda Izabel Iper nosila je minđuše od 18-karatnog belog zlata optočene sa 106 briljanata iz kolekcije Possession i dijamantsko prstenje iz iste kolekcije.
 
Britanska glumica Kejt Bekinsejl izabrala je viseće minđuše od belog zlata iz kolekcije Piaget Possession.
 


OSTALI TEKSTOVI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.