x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Kolekcije Venera i Cirkon Zlatarne Celje NAKIT

Kolekcije Venera i Cirkon Zlatarne Celje

Modni stilisti za predstojeće hladne dane preporučuju nakit ledene lepote i diskretnog sjaja, koji daje poseban pečat svakoj dami.

OBJAVLJENO: 15.11.2012

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Cirkon_privezak Venera_minduse

Dizajneri Zlatarne Celje predstavili su komade koji odgovaraju najnovijim svetskim trendovima, dok istovremeno u sebi nose vanvremensku aktuelnost i neprolazan stil. Nove kolekcije nakita Zlatarne Celje pod nazivom „Venera“ i „Cirkon“ odišu vedrinom i elegancijom, a moderan dizajn i vrhunska izrada čine komade jednostavnim za kombinovanje u svim situacijama. „Zlatarna Celje pobrinula se da oslobodi boginju u vama, onu koja prati trendove i u svakoj prilici želi da izgleda sofisticirano“, poručuju u Zlatarni Celje. Zdenka Šamec, dizajnerka kolekcija savetuje da su odsjaj i raskošan izgled glavne karakteristike nakita za sezonu jesen zima 2012/2013.“Obe kolekcije odlikuje minimalistički, svedeni, ali istovremeno i veoma upečatljiv dizajn. Centralni kamen kolekcije ’Venera’ je crn špinel, a njegova obrada daje mu atraktivan izgled. Kombinacija kontrasta, belog zlata i crnog kamena je uvek moderna i šik. Druga kolekcija oplemenjena je Swarovski cirkonom, a jedinstven pečat joj daje poseban laserski natpis Swarovski Zirconia”, poručila je Zdenka Šamec. Kolekcije nakita „Venera“ i „Cirkon“ sastoje se od prstena, minđuša i priveska izrađenih od 14kt belog zlata. Neobičan spoj plemenitog metala i sjajnog špinela očaraće dame koje vole sportsku eleganciju i one koje neguju glamurozan i neobičan stil, dok će Swarovski cirkon oplemenjen belim zlatom delovati mistično i senzualno pružajući vam elegantnu, vanvremensku notu. Modeli iz novih kolekcija Zlatarne Celje odlično se uklapaju u svakodnevni stil, a na glamuroznim večerama predstavljaju nezaobilazan detalj. Ako u garderoberu imate svečanu haljinu, a još niste imali priliku da je obučete, nakit Zlatarne Celje pružiće vam željenu otmenost i gracioznost. Sezona novogodišnjih praznika uskoro počinje, a uz ove detalje radosni trenuci ostaće zauvek u pamćenju. Sa minđušama, u kombinaciji sa prstenom i priveskom iz istoimene kolekcije, bićete zapamćene kao dama koja obasjava svojom pojavom.


OSTALI TEKSTOVI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.