x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

IDC-ova kolekcija Moriah NAKIT

IDC-ova kolekcija Moriah

Vrhunski draguljari Israel Diamond Centera (IDC) izradili su ekskluzivnu limitiranu kolekciju nakita Moriah od zlata - najplemenitijeg metala, dijamanata – najtvrđeg kamena na svetu i jerusalimskog kamena sa planine Moriah – kamena koji simboliše snagu, vrednost i najvišu svetost grada Jerusalima duže od tri hiljade godina.

OBJAVLJENO: 27.06.2014

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

IDC_02 IDC_03 IDC_04 IDC_05 IDC_06 IDC_07

Vrhunski draguljari Israel Diamond Centera (IDC) izradili su ekskluzivnu limitiranu kolekciju nakita Moriah od zlata - najplemenitijeg metala, dijamanata – najtvrđeg kamena na svetu i jerusalimskog kamena sa planine Moriah – kamena koji simboliše snagu, vrednost i najvišu svetost grada Jerusalima duže od tri hiljade godina. Kolekcija Moriah sastoji se od ograničenog broja komada nakita i inspirativnih, unikatnih dizajnerskih rešenja, koji su numerisani i imaju sertifikate o autentičnosti, potvrđujući tako poreklo kamena iz Jerusalima.


OSTALI TEKSTOVI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.