x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Freywilleov nakit inspirisan Sicilijom NAKIT

Freywilleov nakit inspirisan Sicilijom

Nova Freywilleova kolekcija Vibrant Sicily nadahnuta je originalnom veštinom sicilijanskih majstora i umetničkim delom poznatim kao Carretto Siciliano, drvenim, umetnički izrezbarenim i živopisno obojenim kolicima. 

OBJAVLJENO: 05.10.2017

» Podeli na Facebooku


Nova Freywilleova kolekcija Vibrant Sicily nadahnuta je originalnom veštinom sicilijanskih majstora i umetničkim delom poznatim kao Carretto Siciliano, drvenim, umetnički izrezbarenim i živopisno obojenim kolicima. 
 
Kroz jarke boje i raskošne motive na tom jedinstvenom umetničkom delu oživljavane su scene iz svakodnevnog života ili pak maštovita, mitološka bića.
 
Kolekcija Vibrant Sicily prepoznatljivim bojama Sicilije (crvenom, plavom, žutom i belom) slavi osećaj punoće života, a upečatljiva paleta u harmoničnoj kompoziciji iscrtava simbole poput cveća, sunčevih zraka, kružnica i kvadratića.
 
Značenje motiva vezano je za simboliku kraljevskog para Sunca i Meseca koja se odnosi na mir, obnovu i život. U crvenim i žutim nijansama, u karakterističnim trouglastim oblicima poput antičke zvezde, može se iščitati Trinacria – grčko ime za Siciliju. 
 


OSTALI TEKSTOVI
 • Svetlucavi luksuz NAKIT

  Svetlucavi luksuz

  Diamond Islets, nova luksuzna kolekcija nakita Zlatarne Celje, ukrašena je predivnim svetlucavim dijamantima koji nikoga neće ostaviti ...

  OBJAVLJENO: 30.11.2017
 • Sedefna Lunaria NAKIT

  Sedefna Lunaria

  Lunaria, najpoznatija kolekcija italijanskog brenda Marco Bicego, dobila je delikatnu, veoma sofisticiranu verziju sa sedefom koji je ručno postavljen u ...

  OBJAVLJENO: 16.11.2017
 • Sportski nakit za muškarce NAKIT

  Sportski nakit za muškarce

  Da bi postigao upečatljiv i snažan sportski izgled, brend Sector No Limits u muškoj kolekciji nakita Row kombinovao je čelik i crni PVD. 

  OBJAVLJENO: 02.11.2017
 • Poput čipke NAKIT

  Poput čipke

  Predivan motiv čipke osnova je romantične kolekcije nakita Merletti, brenda Leo Pizzo, izrađene od zlata i optočene dijamantima. 

  OBJAVLJENO: 19.10.2017

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Ukupna cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.