x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Kćerki bih poklonila Constellation INTERVJU

Kćerki bih poklonila Constellation

O kvalitetu satova, modi, časovnicima kao modnim detaljima, Omegi i njenim najvažnijim modelima, Constellationu i Ladymaticu, ambasadorskoj porodici i nasleđu u ekskluzivnom intervjuu za Satove i nakit govori slavna Sindi Kraford

OBJAVLJENO: 17.10.2018

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Sindi Kraford Omega Constellation Urednica časopisa Satovi i nakit s ambasadorkom Sindi Kraford

Razgovarala: Mila Bulimbašić
 
U današnjem svetu, kad se cene isključivo mladost i instant lepota, nije lako promovisati lepotu zrele žene. Upravo je to uspelo slavnoj manekenki, a danas uspešnoj poslovnoj ženi, supruzi i majci uspešnih mladih ljudi, Sindi Kraford. Sa slavnom Sindi razgovarala sam nedavno u Parizu, za vreme otvaranja Omegine izložbe ženskih satova Her Time, u istorijskom Hôtel de Sully. Posle samo nekoliko trenutaka shvatila sam zbog čega je ova izuzetno inteligentna, profesionalna, atraktivna i uspešna žena, ambasadorka Omege više od dvadeset godina. Nadam se da ću ovim razgovorom i vama preneti isti doživljaj.
 
Moj prvi sat bio je Swatch, Jelly One. Tada sam, kao mlada žena, mnogo pratila trendove. Nosila sam ono što su svi nosili i nisam baš verovala sopstvenom ukusu. S obzirom na to da s Omegom radim tako dugo, naučila sam da cenim kvalitet sata. Mislim da imam 4 ili 5 časovnika koje redovno nosim. Jedan je od nerđajućeg čelika s narukvicom od ružičastog zlata pa može da se nosi svaki dan. Međutim, imam i zlatni Ladymatic s dijamantima i crnim brojčanikom, pa je on više za večernje izlaske. Sve zavisi od raspoloženja i od toga šta radim. Trebalo bi imati različite satove baš kao što imate različite cipele. Nekad nosite patike, a nekad štikle.
 
- Ružičasto ili žuto zlato?
Za svaki dan, žuto. Volim ružičasto zlato, ali često nosim žuto zlato. 
 
- Šta vam sat danas znači?
Vrlo sam tačna i organizovana i mislim da me upravo zato Omega voli. Veoma sam zaposlena, ali uspevam sve da uradim zahvaljujući tome što se držim svog rasporeda. Moj odnos sa satom, uopšteno… kad sam tek počela da ga nosim, nosila sam ga iz potrebe. Nismo imali mobilne telefone. Danas, sasvim sigurno, niko ne mora da nosi sat. U današnje vreme on je isključivo modni detalj, ali detalj koji mnogo govori. 
 
Više u časopisu Satovi i nakit broj 22, godina X, zima 2017.
 


OSTALI INTERVJUI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.