x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Rekordnih 35 izlagača na predstojećem SIHH-u DOGAĐAJI

Rekordnih 35 izlagača na predstojećem SIHH-u

Na Dvadeset osmom ženevskom salonu satova, koji će se održati od 15. do 19. januara 2018. u Palexpo, najnovije kreacije predstaviće rekordnih trideset i pet izlagača.
 

OBJAVLJENO: 04.12.2017

» Podeli na Facebooku


Na Dvadeset osmom ženevskom salonu satova (Salon International de la Haute Horlogerie), koji će se održati od 15. do 19. januara 2018. u Palexpo, najnovije kreacije predstaviće rekordnih trideset i pet izlagača.
 
Standardnoj postavi, koju čine A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Cartier, Girard-Perregaux, Greubel Forsey, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Officine Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Richard Mille, Roger Dubuis, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin i  Van Cleef & Arpels, 2018. pridružiće se francuski modni brend Hermès, koji već godinama kreira izuzetno kvalitetne, inovativne i zanimljive satove.
 
A brendovima Christophe Claret, Grönefeld, H. Moser & Cie, Hautlence, HYT, Kari Voutilainen, Laurent Ferrier, MB&F, Ressence, RJ-Romain Jerome, Speake-Marin i Urwerk u delu za nezavisne brendove, Carré des Horlogers, društvo će od 2018. praviti Armin Strom, Chronométrie Ferdinand Berthoud, DeWitt, Élégante by F.P.Journe i Romain Gauthier.
 
Prostor u kojem će se SIHH održavati biće preuređen. Tako će posetiocima na raspolaganju biti poseban komunikacioni centar s auditorijem sa sto sedišta u kojem će se održavati prezentacije, rasprave i intervjui s CEO-ima, restoranom i privatnim salonima za odmor za poslovne klijente i VIP goste.
 
SIHH je 2017. prvi put jedan dan bio otvoren za javnost, što se pokazalo veoma uspešnim, pa su organizatori odlučili da i 2018. poslednji dan Salona otvore za sve zainteresovane.
 
Na 28. ženevskom salonu satova očekuje se oko dvadeset hiljada posetilaca. 


OSTALI DOGAĐAJI
 • Danijel Krejg i Seamaster pod vodom DOGAĐAJI

  Danijel Krejg i Seamaster pod vodom

  Filmski tajni agent 007, popularni britanski glumac i dugogodišnji Omegin ambasador Danijel Krejg, za potrebe nove Omegine reklame ...

  OBJAVLJENO: 06.12.2018
 • Novi Katalog satova u prodaji! DOGAĐAJI

  Novi Katalog satova u prodaji!

  U novom broju Kataloga satova predstavljamo najnovije modele Rolexa, Tudora, JLC-a, Audemars Pigueta, Tissota, Longinesa, Nomosa, Omege, Patek Philippea, ...

  OBJAVLJENO: 08.11.2018
 • Počinje zimsko računanje vremena DOGAĐAJI

  Počinje zimsko računanje vremena

  Kazaljke na časovnicima treba pomeriti za jedan sat unazad.

  OBJAVLJENO: 27.10.2018
 • Bradley nosi IWC-ov Big Pilot DOGAĐAJI

  Bradley nosi IWC-ov Big Pilot

  Na nedavno održanom Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, slavni glumac i redatelj Bradley Cooper nosio je posebno izdanje IWC-ova Big Pilota (IW501007)....

  OBJAVLJENO: 20.09.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.