x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Rekordnih 35 izlagača na predstojećem SIHH-u DOGAĐAJI

Rekordnih 35 izlagača na predstojećem SIHH-u

Na Dvadeset osmom ženevskom salonu satova, koji će se održati od 15. do 19. januara 2018. u Palexpo, najnovije kreacije predstaviće rekordnih trideset i pet izlagača.
 

OBJAVLJENO: 04.12.2017

» Podeli na Facebooku


Na Dvadeset osmom ženevskom salonu satova (Salon International de la Haute Horlogerie), koji će se održati od 15. do 19. januara 2018. u Palexpo, najnovije kreacije predstaviće rekordnih trideset i pet izlagača.
 
Standardnoj postavi, koju čine A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Cartier, Girard-Perregaux, Greubel Forsey, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Officine Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Richard Mille, Roger Dubuis, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin i  Van Cleef & Arpels, 2018. pridružiće se francuski modni brend Hermès, koji već godinama kreira izuzetno kvalitetne, inovativne i zanimljive satove.
 
A brendovima Christophe Claret, Grönefeld, H. Moser & Cie, Hautlence, HYT, Kari Voutilainen, Laurent Ferrier, MB&F, Ressence, RJ-Romain Jerome, Speake-Marin i Urwerk u delu za nezavisne brendove, Carré des Horlogers, društvo će od 2018. praviti Armin Strom, Chronométrie Ferdinand Berthoud, DeWitt, Élégante by F.P.Journe i Romain Gauthier.
 
Prostor u kojem će se SIHH održavati biće preuređen. Tako će posetiocima na raspolaganju biti poseban komunikacioni centar s auditorijem sa sto sedišta u kojem će se održavati prezentacije, rasprave i intervjui s CEO-ima, restoranom i privatnim salonima za odmor za poslovne klijente i VIP goste.
 
SIHH je 2017. prvi put jedan dan bio otvoren za javnost, što se pokazalo veoma uspešnim, pa su organizatori odlučili da i 2018. poslednji dan Salona otvore za sve zainteresovane.
 
Na 28. ženevskom salonu satova očekuje se oko dvadeset hiljada posetilaca. 


OSTALI DOGAĐAJI
 • Počinje zimsko računanje vremena DOGAĐAJI

  Počinje zimsko računanje vremena

  Kazaljke na časovnicima treba pomeriti za jedan sat unazad.

  OBJAVLJENO: 28.10.2017
 • Odlazak Rožea Dibujisa DOGAĐAJI

  Odlazak Rožea Dibujisa

  Rože Dibujis, utemeljitelj istoimenog časovničarskog brenda, preminuo je u subotu 14. oktobra 2017. u 80. godini.  

  OBJAVLJENO: 17.10.2017
 • Freywilleova radionica o izradi nakita DOGAĐAJI

  Freywilleova radionica o izradi nakita

  Freywille je s Bliss institutom održao jednodnevnu radionicu o primeni zlata u umetnosti, izradi nakita i kozmetici.  

  OBJAVLJENO: 10.10.2017

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Ukupna cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.