x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Lindbergov unuk dobitnik prve Longinesove nagrade za avanturiste DOGAĐAJI

Lindbergov unuk dobitnik prve Longinesove nagrade za avanturiste

Erik Lindberg, unuk legendarnog američkog pilota i pronalazača Čarlsa Lindberga, dobitnik je prve Longinesove nagrade za avanturiste i pionire iz oblasti vazduhoplovstva.

OBJAVLJENO: 25.07.2018

» Podeli na Facebooku


Erik je nagrađen za ponavljanje Lindbergovog prekookeanskog leta, koji je povodom 75. godišnjice izveo 2002, i svoj dugogodišnji rad u oblasti svemirskog turizma i ekološkog vazduhoplovstva. Longines Lindbergh Award je inspirisana upravo Lindbergovim neverovatnim prekookeanskim letom iz 1927, za koji je nagrađen novčanim iznosom od 25.000 dolara, što je i suma koju Longines dodeljuje dobitnicima svoje nagrade.
 


OSTALI DOGAĐAJI
 • Bradley nosi IWC-ov Big Pilot DOGAĐAJI

  Bradley nosi IWC-ov Big Pilot

  Na nedavno održanom Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, slavni glumac i redatelj Bradley Cooper nosio je posebno izdanje IWC-ova Big Pilota (IW501007)....

  OBJAVLJENO: 20.09.2018
 • Organizovane posete Zenithovoj manufakturi DOGAĐAJI

  Organizovane posete Zenithovoj manufakturi

  Turistička organizacija švajcarskog grada Nešatela odabrala je Zenith za promovisanje duge tradicije švajcarskog časovničarstva.

  OBJAVLJENO: 21.07.2018
 • Katrin Renije nova CEO, a Kamberbač novi ambasador JLC-a DOGAĐAJI

  Katrin Renije nova CEO, a Kamberbač novi ambasador JLC-a

  Promene na čelu brendova u Richemont grupi postaju konstanta, pa je tako donedavna predsednica Van Cleef & Arpelsa za Aziju, Katrin Renije, 1. maja ...

  OBJAVLJENO: 16.07.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Ukupna cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.