x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Chopard kao i uvek na Zlatnom globusu DOGAĐAJI

Chopard kao i uvek na Zlatnom globusu

Švajcarski luksuzni brend Chopard svojim satovima i nakitom uveličao je crveni tepih ovogodišnje dodele filmske nagrade Zlatni globus, održane u nedelju 7. januara 2018. u Los Anđelesu.

OBJAVLJENO: 11.01.2018

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Katherine Langford Sally Hawkins Mary J. Blige Sterling K. Brown

Švajcarski luksuzni brend Chopard svojim satovima i nakitom uveličao je crveni tepih ovogodišnje dodele filmske nagrade Zlatni globus, održane u nedelju 7. januara 2018. u Los Anđelesu.
 
Izabel Iper, legenda francuskog filma, nosila je minđuše i prstenje iz kolekcije High Jewellery, sve urađeno od belog zlata i ukrašeno dijamantima i smaragdima.
 
Za dijamantski nakit iz spomenute kolekcije odlučile su se i mlada australijska glumica Ketrin Langford, njena britanska koleginica Seli Hokins i popularna američka pevačica Meri Dž. Blajdž.
 
Američki glumac Sterling K. Braun klasično odelo je upotpunio Chopardovim satom L.U.C 1937 Classic s 42-milimetarskim čeličnim kućištem, čeličnom narukvicom i belim brojčanikom.
 


OSTALI DOGAĐAJI
 • Katrin Renije nova CEO, a Kamberbač novi ambasador JLC-a DOGAĐAJI

  Katrin Renije nova CEO, a Kamberbač novi ambasador JLC-a

  Promene na čelu brendova u Richemont grupi postaju konstanta, pa je tako donedavna predsednica Van Cleef & Arpelsa za Aziju, Katrin Renije, 1. maja ...

  OBJAVLJENO: 16.07.2018
 • Masimo Botura nosi Tuttonero DOGAĐAJI

  Masimo Botura nosi Tuttonero

  Slavni kuvar Masimo Botura, vlasnik restorana Osteria Francescana u Modeni, koji ima tri Michelinove zvezdice, odnedavno je i zvezda filma Inovacija....

  OBJAVLJENO: 11.07.2018
 • Pit i Teron deo Breitlingove nove kampanje DOGAĐAJI

  Pit i Teron deo Breitlingove nove kampanje

  Švajcarski časovničarski brend Breitling pokrenuo je globalnu kampanju koncipiranu kao grupe (eng. squad), čiji su članovi vrhunski stručnjaci u ...

  OBJAVLJENO: 06.07.2018
 • Aldo Magada novi CEO Anonima DOGAĐAJI

  Aldo Magada novi CEO Anonima

  Aldo Magada, nekadašnji CEO manufakture Zenith, u julu ove godine zamenio je Žilijena Aenija na mestu glavnog izvršnog direktora Anonima. Osim ...

  OBJAVLJENO: 04.07.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Ukupna cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.