x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Chopard kao i uvek na Zlatnom globusu DOGAĐAJI

Chopard kao i uvek na Zlatnom globusu

Švajcarski luksuzni brend Chopard svojim satovima i nakitom uveličao je crveni tepih ovogodišnje dodele filmske nagrade Zlatni globus, održane u nedelju 7. januara 2018. u Los Anđelesu.

OBJAVLJENO: 11.01.2018

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Katherine Langford Sally Hawkins Mary J. Blige Sterling K. Brown

Švajcarski luksuzni brend Chopard svojim satovima i nakitom uveličao je crveni tepih ovogodišnje dodele filmske nagrade Zlatni globus, održane u nedelju 7. januara 2018. u Los Anđelesu.
 
Izabel Iper, legenda francuskog filma, nosila je minđuše i prstenje iz kolekcije High Jewellery, sve urađeno od belog zlata i ukrašeno dijamantima i smaragdima.
 
Za dijamantski nakit iz spomenute kolekcije odlučile su se i mlada australijska glumica Ketrin Langford, njena britanska koleginica Seli Hokins i popularna američka pevačica Meri Dž. Blajdž.
 
Američki glumac Sterling K. Braun klasično odelo je upotpunio Chopardovim satom L.U.C 1937 Classic s 42-milimetarskim čeličnim kućištem, čeličnom narukvicom i belim brojčanikom.
 


OSTALI DOGAĐAJI
 • Rajmon Loretan novi predsednik Fondacije GPHG DOGAĐAJI

  Rajmon Loretan novi predsednik Fondacije GPHG

  Ugledna švajcarska fondacija Grand Prix d'Horlogerie de Geneve (GPHG), koja dodeljuje najznačajnije nagrade u svetu časovničarstva, predstavila je ...

  OBJAVLJENO: 20.04.2018
 • Panerai Classic Yachts Challenge 2018 DOGAĐAJI

  Panerai Classic Yachts Challenge 2018

  Sve je spremno za četrnaesto izdanje čuvene regate klasičnih jedrilica, Panerai Classic Yachts Challenge 2018. Regata ove godine započinje u Antibima, a ...

  OBJAVLJENO: 28.03.2018
 • Maradona, Bolt i Murinjo u legendarnoj utakmici na Baselworldu DOGAĐAJI

  Maradona, Bolt i Murinjo u legendarnoj utakmici na Baselworldu

  Kao zvanični sponzor Fifinog svetskog prvenstva u fudbalu Hublot je iskoristio Baselworld da okupio svetske sportske zvezde u fudbalskoj utakmici ...

  OBJAVLJENO: 26.03.2018
 • Danijel Brihl nosi JLC DOGAĐAJI

  Danijel Brihl nosi JLC

  Na nedavno održanom 68. berlinskom filmskom festivalu Danijel Brihl, jedan od ambasadora Jaeger-LeCoultrea, nosio je JLC-ov novi model Polaris Date na ...

  OBJAVLJENO: 03.03.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Ukupna cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.